TRÄNINGSHELG
MED DIG I FOKUS
träning
träning
träning
previous arrow
next arrow

Träningshelger med DIG i fokus

Under 2023 kommer vi bjuda på olika tillfällen att boka en träningshelg hos oss tillsammans med Charge Up For Life. Det kommer bli en härlig mix av god mat, träning, föreläsningar, gemenskap och spavistelser. Vi ser fram emot dessa helger och hoppas Ni vill hänga med oavsett om Ni vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet. Här hittar du något som passar alla!

6-7 maj – Träningsretreat

Ett träningsretrat är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning! Vi erbjuder ett program under helgen som fokuserar på dig och ditt välbefinnande. Träningen varvas med föreläsningar, god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade.

 

Pris från 3775:- pp

VÅRA INSPIRATÖRER OCH INSTRUKTÖRER

Sofi Pinnegård

Jag har alltid levt aktivt och varit intresserad av hälsa och träning. Har ridit sen jag var 5 år , råkade ut för en olycka 23 år gammal och har tagit mig tillbaka och på vägen tillbaka lärt mig otroligt mkt om kroppen. Jag brinner för att hjälpa människor på alla nivåer och med olika utmaningar till ett hållbart liv. Det jag har lärt mig genom många utbildningar, egna erfarenheter och kundmöten genom åren är en helhet och har skaffat en kunskap som få har tillgång till. Idag arbetar jag med både privatpersoner och företag , inspirerar, coachar, föreläser och projektleder till ett hållbart liv .  Jag har gjort en klassiker , springer OCR lopp och sprungit en fjällmaraton. 

Min utbildningsbana började med anatomi för att förstå kroppen efter en olycka. Efter följde yoga, massageutbildningar, kinesiologi, akupunktur, styrketräningsinstruktör, gruppträningsinstruktör inom allt från dans till funktionell träning , medicinsk personlig tränare och kostrådgivare . Jag älskar att skaffa mig nya verktyg till min verktygslåda och fortsätter att utbilda mig hela tiden och det senaste jag läst är applicerad neurologi. På mina klasser är jag noga med att se varje individ och älskar att hitta små detaljer som gör stor skillnad.
/Sofi Pinnegård grundare av Charge Up 4 Life

Charlotte Eriksson

Träning har alltid funnits i mitt liv på olika sätt, började med ridning och handboll som ungdom. 2003 startade jag att instruera gruppträning. Sedan dess har de blivit många olika utbildningar inom träning så som Jumping Fitness, Basisball, Eleiko functional trainer m.m. Sedan 2021 tränar jag Crossfit och älskar sporten. Efter en graviditet 2013 som resulterade i en stor viktuppgång kämpade jag mig tillbaka till en sundare vikt som jag idag ser som en erfarenhet rikare. Jag vet hur det är att lätt lägga på sig kilo och också hur man blir av med dom. 2015 började jag jobba 100% med träning och hälsa, gruppträningsansvarig gym, instruktör/coach, massör och laser koordinator. Även hunnit med några utmaningar så som 2 st fjällmaraton, OCR hinderbanor, 3 dagars äventyrslopp 75 km och några crossfit tävlingar. Det senaste åren jobbar jag en hel del ut mot företag och event vilket jag tycker är väldigt kul. -När du tränar med mig ser jag DIG!”
/Charlotte Eriksson medarbetare på Charge Up 4 Life.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.