NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
https://www.juliochang.com
havet
solnedgang
062223000171
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
DJI_0092
previous arrow
next arrow

Spapaket vid havet nära Göteborg

Njut av ett spapaket vid havet endast 20 minuter från Göteborgs puls. Säröhus ligger beläget i Särö på Västkusten där havet möter det magiska naturreservatet. Så om du vill njuta av naturens likaväl som interiören så är du varmt välkommen till oss. Spapaketen kan du boka alla dagar i veckan.

Varmt välkommen till oss!

BOKA HÄR

SPAPAKET / WEEKENDPAKET

 • Du anländer på eftermiddag och checkar in på ditt rum.
 • Incheckning från 15.00.
 • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
 • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad.
 • 1 spaentré pp per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
 • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
 • Kom gärna till baren innan middag, här bjuds på snacksbuffé innan maten. (På fre-sön ingår ett glas mousserande vin innan maten för Er som beställt vår 3-rätters meny.)
 • Dagen avslutas sedan med en 3-rätters supé och kaffe i vår restaurang. Menyn har valts ut av vår kock.
 • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
 • Utcheckning fram till 12.00.
 •   Du har som boende gäst hos oss 10% rabatt på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Kanske en tur förbi på vägen hem?

Kundklubb

Som medlem får du 100:- i rabatt per bokat rum. Du får även 1 stämpel per bokat rum - 4 stämplar inom 2 år genererar ett presentkort. Är du inte redan medlem? Det blir du enkelt i vår onlinebokning.

SPAPAKET FÖR BARN

Innehåll

Våra kära barn är dem vi gärna delar våra härliga semesterdagar med, och självklart är de varmt välkomna till oss på Säröhus Konferenshotell. Barnen behöver också en välbehövlig paus från vardagens stress och ett familjeäventyr att se fram emot.

Bad

Vår relaxavdelning Särö Källa har blivit en riktig favorit hos både stora och små. Här finns plats för många mysiga stunder. Efter några års erfarenhet av relaxavdelning har vi valt att styra åldersgränsen så att alla skall få det riktigt bra och trivas.

Kundklubb

Som medlem får du 100:- i rabatt per bokat rum. Du får även 1 stämpel per bokat rum - 4 stämplar inom 2 år genererar ett presentkort. Är du inte redan medlem? Det blir du enkelt i vår onlinebokning.

BADROCK & POOLHANDDUK

Det finns badrock att låna samt tofflor att ta med hem, till de vuxna och barn över 10 år som är bokade i rummet. Till barn under 10 år ingår det poolhandduk. Vill man ha badrock så kan det vara bra att ta med sig detta hemifrån.

MAT

Framåt kvällen är det dags för en 3-rätters supé i vår matsal med hänförande havsutsikt. Till barnen serveras samma meny som till de vuxna om ni så önskar annars erbjuder vi några andra barnvänliga matalternativ.
Till efterrätt bjuds det på dessertbuffé med många olika goda mumsbitar och godis.

Barnpris

Våra barnpriser gäller för de barn som bor i extrabädd i dubbelrum med två betalande vuxna. Är man i stället 1 vuxen i dubbelrummet så räknas det äldsta barnet som vuxen men får 300:- rabatt, de övriga barnen betalar för extrabädd.
0-1 år: Gratis / 2-5 år: 600:- / 6-12 år: 905:- / 13-17 år: 1205:-

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen