NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
previous arrow
next arrow
Slider

Spapaket vid havet nära Göteborg

Njut av ett spapaket vid havet endast 20 minuter från Göteborgs puls. Säröhus ligger beläget i Särö på Västkusten där havet möter det magiska naturreservatet. Så om du vill njuta av naturens likaväl som interiören så är du varmt välkommen till oss. Spapaketen kan du boka alla dagar i veckan.

PRISVÄRT – FLERDAGARSRABATT
Bokar Du spapaket fler än 1 dygn så får du alltid 500:- rabatt/vuxen de följande dygnen!

Förbättringsarbete på gång!
Under den 11-13 februari pågår underhållsarbete i damernas omklädningsrum. Våra gäster kommer fortfarande ha tillgång till hela spautbudet precis som vanligt. Däremot så kommer vi behöva hänvisa våra kvinnliga gäster att duscha på rummet före och efter bad. Det finns 3 offentliga duschar ute i spaområdet som går att använda (schampoo & balsam finner ni på rummet).

Varmt välkommen till oss önskar spapersonalen!

BOKA HÄR

SPAPAKET / WEEKENDPAKET

  • Du anländer på eftermiddag och checkar in på ditt rum.
  • Incheckning från 15.00.
  • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
  • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad.
  • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
  • Kom gärna till baren innan middag, här bjuds på snacksbuffé innan maten. (På helgen bjuder vi även på ett glas champagne).
  • Dagen avslutas sedan med en 3-rätters supé och kaffe i vår restaurang. Menyn har valts ut av vår kock.
  • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
p

Bokar du 2-nätters spapaket så ger vi dig 500:- rabatt per person andra natten. Gäller vuxna betalande gäster.

SPAPAKET FÖR BARN

Innehåll

Våra kära barn är dem vi gärna delar våra härliga semesterdagar med, och självklart är de varmt välkomna till oss på Säröhus Konferenshotell. Barnen behöver också en välbehövlig paus från vardagens stress och ett familjeäventyr att se fram emot.

Bad

Vår relaxavdelning Särö Källa har blivit en riktig favorit hos både stora och små. Här finns plats för många mysiga stunder. Efter några års erfarenhet av relaxavdelning har vi valt att styra åldersgränsen så att alla skall få det riktigt bra och trivas.

p

Läs mer om åldersgränsen här

BADROCK & POOLHANDDUK

Det finns badrock att låna samt tofflor att ta med hem, till de vuxna och barn över 10 år som är bokade i rummet. Till barn under 10 år ingår det poolhandduk. Vill man ha badrock så kan det vara bra att ta med sig detta hemifrån.

MAT

Framåt kvällen är det dags för en 3-rätters supé i vår matsal med hänförande havsutsikt. Till barnen serveras samma meny som till de vuxna om ni så önskar annars äter barnen från barnbuffén.
Till efterrätt bjuds det på dessertbuffé med många olika goda mumsbitar och godis.

Barnpris

Våra barnpriser gäller för de barn som bor i extrabädd i dubbelrum med två betalande vuxna. Är man i stället 1 vuxen i dubbelrummet så räknas det äldsta barnet som vuxen men får 300:- rabatt, de övriga barnen betalar för extrabädd.
1-5 år: 200:- / 6-12 år: 470:- / 13-19 år: 735:-

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90