spa-hotell
spa-hotell
previous arrow
next arrow

Säröhusfamiljen – Häng med i vår kundklubb

Du är anledningen till varför vi älskar vårt jobb. Dina förväntningar på din vistelse, din upplevelse samt all kommunikation med dig får oss att vilja ännu mer.

För att kunna nå ut med våra erbjudanden samt kunna ge dig just våra specialdeals så hoppas vi att du joinar ”Säröhusfamiljen”.
Allt som krävs är att du registrerar dig via knappen nedan och sedan aktiverer ditt medlemsskap via aktiveringslänken som skickas till din mail.

N

Fördelaktiga priser i onlinebokningen (Paketbokning)

Som medlem kan du låsa upp medlemskampanjer med din e-mailadress och spara pengar i onlinebokningen. (Rabatten erhålles om du genomför din bokning på egen hand.)

N

Återbäring

Samla 4 stämplar inom 2 år och få återbäring. Varje hotellrum per natt genererar en stämpel (Däremot när du använder ditt presentkort – återbäring genererar det inte stämplar i den bokningen) Därefter kommer ett presentkort på mailen med återbäring.

N

Nyhetsbrev till våra medlemmar

I samband med att du blir medlem i Säröhus Klubb, lämnar du personuppgifter som vi hanterar enligt nya datadirektivet.
Du förbinder dig att mottaga Säröhus nyhetsbrev där du tar del av erbjudanden och nyheter.

N

"Mina sidor" i onlinebokningen

Alla dina bokningar samlade på ett ställe. Både tidigare bokningar och kommande bokningar.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen