spa-hotell
familjespa
pool_4-img
bastu
pool_7
utepool
previous arrow
next arrow

Spa & relax – Särö Källa

Särö Källa spa är ett mångsidigt spa som passar utmärkt som sällskapsplats för hotellets alla boende gäster.  Här umgås du med dina arbetskamrater under avslappnade förhållande eller myser med familj och vänner. Här finns en tid avsatt för alla beroende vad du eftersöker. Vi ber alla respektera att det är lugn och stillhet som ska råda i poolområdet och att hopp och lek inte är tillåtet.

Särö Källa Spa är endast tillgängligt för hotellets boende gäster.

Faciliteter:
I relaxavdelningen finner du en 36 grader varm pool samt en mindre utedel, relaxpool, fotbad, IR-bastu, ångbad, bastu, is & kallduschar, spaträdgård med uteduschar. Du har som besökande gäst också tillgång till många olika spaprodukter under din vistelse.
Läs mer här>>

Boka spatid:
1 spaentré per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
Klicka här för att se vilka spatider som är tillgängliga >>

Kära vänner!
Coronan ställer till det lite för alla och envar. Vanligtvis så har vi inte någon tidsbokning i vårt spa, men för att alla ska känna sig trygga och bekväma med avstånd och annat så har vi valt att dela upp tiderna. Detta för att garantera att ni inte ska behöva trängas. Vi räknar också med att alla tar sitt eget ansvar och inte inkräktar på varandras bekvämlighetszoner. Kanske är det smart att ta duschen före/efter bad på hotellrummet?

Du bokar din spatid innan ankomst här >>

Vi försöker vara flexibla för folkhälsans skull och hoppas att ni uppskattar vår omtanke!

Läs mer om:

p

Boka spatid

p

Åldersgräns

p

Egenbehandling

p

Trivselregler

p

Produktshop

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.