previous arrow
next arrow
Slider

Spa & relax – Särö Källa

Särö Källa spa är ett mångsidigt spa som passar utmärkt som sällskapsplats för hotellets alla boende gäster.  Här umgås du med dina arbetskamrater under avslappnade förhållande eller myser med familj och vänner. Här finns en tid avsatt för alla beroende vad du eftersöker. Vi ber alla respektera att det är lugn och stillhet som ska råda i poolområdet och att hopp och lek inte är tillåtet.

Särö Källa Spa är endast tillgängligt för hotellets boende gäster.

2021:
Särö Källa är stängt för underhåll i januari. Se aktuella bokningsbara datum i vår onlinebokning.

 

Kära vänner!
Coronan ställer till det lite för alla och envar. Vanligtvis så har vi inte någon tidsbokning i vårt spa, men för att alla ska känna sig trygga och bekväma med avstånd och annat så har vi valt att dela upp tiderna. Detta för att garantera att ni inte ska behöva trängas. Vi räknar också med att alla tar sitt eget ansvar och inte inkräktar på varandras bekvämlighetszoner. Kanske är det smart att ta duschen före/efter bad på hotellrummet?

Du bokar din spatid innan ankomst här >>

Vi försöker vara flexibla för folkhälsans skull och hoppas att ni uppskattar vår omtanke!

TIPS! Tänk på att vi har öppet spaavdelningen fram till 23.00 så det går utmärkt att lägga sin spatid efter middagen. Barn välkomnas i sällskap av målsman fram till 18.00, vilket är populärast under skollov och helger. Är ni ute efter helt barnfritt spa så läs mer under Boka spatid för att hitta bästa tiden att bada.

 

Läs mer om:

p

Boka spatid

p

Åldersgräns

p

Egenbehandling

p

Trivselregler

p

Produktshop

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.