previous arrow
next arrow
Slider

Spa & relax – Särö Källa

Särö Källa spa är ett mångsidigt spa som passar utmärkt som sällskapsplats för hotellets alla boende gäster.  Här umgås du med dina arbetskamrater under avslappnade förhållande eller myser med familj och vänner. Här finns en tid avsatt för alla beroende vad du eftersöker. Vi ber alla respektera att det är lugn och stillhet som ska råda i poolområdet och att hopp och lek inte är tillåtet.

TIPS! Mellan klockan 15.00 och 18.00 på fredagar och lördagar är det som mest gäster (även barntillåtet), så satsar du på så lugnt som möjligt så rekommenderar vi er att nyttja poolen efter klockan 19.00!
Läs mer under Åldersgräns för att hitta bästa tiden att bada.

Särö Källa Spa är endast tillgängligt för hotellets boende gäster.

Förbättringsarbete på gång!
Under den 11-13 februari pågår underhållsarbete i damernas omklädningsrum. Våra gäster kommer fortfarande ha tillgång till hela spautbudet precis som vanligt. Däremot så kommer vi behöva hänvisa våra kvinnliga gäster att duscha på rummet före och efter bad. Det finns 3 offentliga duschar ute i spaområdet som går att använda (schampoo & balsam finner ni på rummet).

Läs mer om:

p

Åldersgräns

p

Egenbehandling

p

Trivselregler

p

Produktshop

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90