previous arrow
next arrow
Slider

Cykelsemester på Kattegattleden

KATTEGATTLEDEN
Sveriges första nationella cykelled – är en 39 mil lång, näst intill bilfri, cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland.

Kattegattleden är indelad i 8 delsträckor och under dessa sträckor hittar du intressanta besöksmål, var du kan bo, äta, hyra cykel och få service utmed leden.

$

Läs mer och planera din cykeltur här

I Särö hoppas vi att ni stannar till för en övernattning på Säröhus. Din cykel är i säker förvaring under natten. Du får vila, bada och äta gott. Vi ordnar gärna en god lunchsmörgås att ta med på färden. Beställ i receptionen på kvällen.

På Särö kan ni bada vid de olika stränderna, promenera bland de fashionabla villorna eller i naturreservatet Särö Västerskog.

Spapaket

Från 1335:- pp

Sommarlogi

Från 800:- pp

SommarXL

Från 1040:- pp

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90