previous arrow
next arrow
Slider

Cykelsemester på Kattegattleden

KATTEGATTLEDEN
Sveriges första nationella cykelled – är en 39 mil lång, näst intill bilfri, cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland.

Kattegattleden är indelad i 8 delsträckor och under dessa sträckor hittar du intressanta besöksmål, var du kan bo, äta, hyra cykel och få service utmed leden.

$

Läs mer och planera din cykeltur här

I Särö hoppas vi att ni stannar till för en övernattning på Säröhus. Din cykel är i säker förvaring under natten. Du får vila, bada och äta gott. Vi ordnar gärna en god lunchsmörgås att ta med på färden. Beställ i receptionen på kvällen.

På Särö kan ni bada vid de olika stränderna, promenera bland de fashionabla villorna eller i naturreservatet Särö Västerskog.

Spapaket

Från 1335:- pp

Sommarlogi

Från 800:- pp

SommarXL

Från 1040:- pp

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.