NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
hotell-sverige
havet
hotellweekend
skog
slide-hotelbed-goteborg
naturreservat
slide-weekend
spa-hotell
solnedgang
previous arrow
next arrow

Golfpaket med spa på västkusten

Golfresa med vänner!

Kombinera golfpaket med spa! Vi erbjuder ett härligt golfpaket som kombinerar golf, spa och god mat i en perfekt kombination. När du spelat färdigt för dagen så låter du oss ta hand om dig! Du bor kungligt i ett av våra 109 vackra hotellrum och njuter av vår fantastiska relaxavdelning.

Paketet innehåller:
– Logi
– Greenfee
– 1 spaentré inkl spaprodukter per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
– Snacksbuffé
– 3-rätters middag
– Frukost
– På fre-sön ingår ett glas mousserande vin innan middagen.
– Du har som boende gäst 10% rabatt på Hede Fashion Outlet.

Du finner länkar till närliggande golfklubbar nedan. I våra golfpaket ingår greenfee till Särö Golf Club och Gräppås GK samt Kungsbacka GK och Forsgården GK mot ett tillägg.

Särö Golf Club, Kungsbacka Golfklubb, Gräppås Golf Klubb, Forsgårdens Golfklubb

Golfpaket med spa – 1 natt

På Säröhus bor du naturskönt vid havet med en närhet till ett flertal golfbanor. Njut av en golfrunda därefter levererar vi en härlig hotellupplevelse med spa, god mat och sköna sängar.

Flernätters golfpaket med spa

Passa på stanna lite längre. Du får extra mycket tid att njuta av omgivningarna mer golfspel och självklart spaavdelningen.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.