NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
previous arrow
next arrow
Slider

Golfpaket – Halland

Golfpaket på västkusten

Kombinera golf och relax! Med Säröhus som utgångspunkt har du stor valfrihet bland golfbanor! Med närhet till ett 15-tal banor med vackra omgivningar slipper du långa reseavstånd. När du spelat färdigt för dagen så låter du oss ta hand om dig! Du bor kungligt i ett av våra 109 vackra rum och njuter av vår fantastiska relaxavdelning. 

Du finner länkar till närliggande golfklubbar nedan. I våra golfpaket ingår greenfee till Särö Golf Club.

Särö Golf Club, Kungsbacka Golfklubb, Vallda Golf & Country Club, Forsgården, Göteborgs Golfklubb, Hills Golf & Sport Club, Gräppås Golf Klubb, Sisjö Golf, Mölndals Golfklubb, Torrekulla Golfklubb

GOLFPAKET VÅR & HÖST

Golfpaket med spa

Incheckning från 15.00.
Utcheckning klockan 12.00.

Kombinera golf och relax! Med Säröhus som utgångspunkt har du stor valfrihet bland golfbanor! Med närhet till ett 15-tal banor med vackra omgivningar slipper du långa reseavstånd. När du spelat färdigt för dagen så låter du oss ta hand om dig! Du bor kungligt i ett av våra 109 vackra rum och njuter av vår fantastiska relaxavdelning. Under rådande omständigheter bokar du en spatid för att alla skall kunna hålla avstånd. I våra golfpaket ingår greenfee till Särö Golf Club.

Detta ingår: Logi, Spa, 3-rätters middag, frukost, inkl greenfee på Särö Golf Club.
(Vi bjuder på 1 glas champagne på fre, lör och sön.)

Bokar du spapaket med fler nätter så ger vi dig 300:- rabatt per vuxen person från och med andra natten och framåt. Gäller vuxna betalande gäster. Rabatten dras automatiskt av i onlinebokningen.

N
Prislista (Samma som spapaketpriserna men det ingår också en greenfee på Särö Golf Club.)

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Renovering av spa
Vi kommer genomföra underhåll i vår spaavdelning från jul och framåt. Vi öppnar den fredagen den 29 januari 2021. I vår onlinebokning ser ni alla tillgängliga datum. Välkomna!