hav-dubbelrum
hotell-familjerum
hotellsvit-halland
hotell-vastkusten
hotellsvit
previous arrow
next arrow

Handikappsrum

Vi vet att funktionshinder är olika från person till person. Därför vill vi berätta hur det ser ut i handikapprummen på just det här hotellet.

Hotellet har 4 handikapprum

Rummen är 25 kvm och har två separerade 90 cm sängar samt soffgrupp.

Badrum

Badrummen har dusch med handtag på väggen samt duschstol. Toalettstolen har armstöd. Det finns också larmknapp på toaletten.

Om du vill boka ett handikappsrum via webben så bokar du ett dubbelrum och anger att du vill ha handikappsrum i meddelanderutan

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.