UPPLEVELSE
Köp årets present till nära och kära
slide-saro-i-julljus
slide-saro-i-julljus
previous arrow
next arrow

Årets bästa present

Överraska nära och kära med en uppskattad upplevelsepresent på spa- och hotellanläggning med Sveriges bästa läge! Ge bort (eller önska dig) en lyxig vistelse som stimulerar alla sinnen!

Vem vill inte…
Strosa runt i de fantastiska miljöerna vid havet och naturreservatet och njut av den historiska arkitekturen, mysa i en chesterfieldsoffa med en kopp kaffe, njuta av en massage i massagefåtöljer, bada i timmar i Särö Källa Spa, kom hungrig upp till Victorias Veranda och bli serverad vällagad mat med goda viner för att sedan somna gott i nytvättade hotellakan och vakna upp till en frukost med havsutsikt?

Köp ett Värdebevis på valfri summa.

Julklappstips

Överraska nära och kära med en uppskattad julklapp på ett supermysigt spahotell vid havet! Vem gillar inte platta paket under granen då de kan innehålla så mycket?
Nu till jul erbjuder vi två presentkort på Spapaket med olika ankomstdatum. Det är ett lyxigt spapaket inkl boende och middag för 2 personer, som din vän kan utnyttja fritt på Säröhus. Prislappen är självklart borttagen från gåvan.

Du kan även köpa presentkort med valfritt belopp, som mottagaren kan använda hur hen vill. 

Julklappstips företag

Hallå Chefen!
Den där personen som har varit så viktig för Dig och företaget under detta märkliga år och som Du inte fått krama som Du skulle önska. Hur ska Du tacka hen och visa hur värdefull hen varit för dig?
Vi vet att alla behöver något att se fram emot! Ljuset, våren, friheten, fågelsången och en skön hotellvistelse i sikte kommer att hjälpa oss igenom mörkret vi måste ta oss igenom.
Med de tillfälliga skattereglerna* har Du i år chansen att vara lite extra generös. Använd den möjligheten för att investera i Din medarbetares fortsatta välbefinnande! 

*Skatteverkets regler: Man har infört nya regler kring julgåvor som innebär att skattefriheten gäller upp till 1 450 kr per medarbetare (man får i år kombinera den s.k julgåvan, 450 kr, med en tillfällig skattefri gåva om 1000 kr)

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.