UPPLEVELSE
Köp årets present till nära och kära
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
previous arrow
next arrow

Årets bästa present

Överraska nära och kära med en uppskattad upplevelsepresent på spa- och hotellanläggning med Sveriges bästa läge! Ge bort (eller önska dig) en lyxig vistelse som stimulerar alla sinnen!

Vem vill inte…
Strosa runt i de fantastiska miljöerna vid havet och naturreservatet och njut av den historiska arkitekturen, mysa i en chesterfieldsoffa med en kopp kaffe, njuta av en massage i massagefåtöljer, bada i timmar i Särö Källa Spa, kom hungrig upp till Victorias Veranda och bli serverad vällagad mat med goda viner för att sedan somna gott i nytvättade hotellakan och vakna upp till en frukost med havsutsikt?

Köp ett Värdebevis på valfri summa.

Julklappstips

Överraska nära och kära med en uppskattad julklapp på ett supermysigt spahotell vid havet! Vem gillar inte platta paket under granen då de kan innehålla så mycket?
Nu till jul erbjuder vi två presentkort på Spapaket med olika ankomstdatum. Det är ett lyxigt spapaket inkl boende och middag för 2 personer, som din vän kan utnyttja fritt på Säröhus. Prislappen är självklart borttagen från gåvan.

Du kan även köpa presentkort med valfritt belopp, som mottagaren kan använda hur hen vill. 

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen