https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
hotell-familjerum
hotellsvit-halland
https://www.juliochang.com
hotell-vastkusten
previous arrow
next arrow

Dubbelrum med havsutsikt

Vi har 8 dubbelrum med magisk havsutsikt att erbjuda. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet. På dessa rum finns vinkyl samt kaffe, chokladdryck & te. TV:n har cromecast så du kan streama din favoritserie.

Rummets storlek: Ca 22 kvm och rymmer en 180 cm säng.

Rumsfaciliteter:
Värdeskåp, Vinkyl, Kaffe & te, Strykjärn/strykbräda, Sittmöbler, Hårtork, Dusch, TV, Telefon. (Rummen har ej AC.)

DUBBELRUM

Dubbelrum

Våra dubbelrum har har 180 cm säng. TV, wifi, badkar eller dusch finns på alla hotellrum. TV:n har cromecast så du kan streama din favoritserie. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet.

Rummets storlek: Ca 22 kvm

Rumsfaciliteter: Värdeskåp, Luftkonditionering, Strykjärn/strykbräda, Sittmöbler, Hårtork, Badkar eller dusch, TV, Telefon, Radio, Väckningstjänst/väckarklocka

DUBBELRUM

Twinbedsrum

Vi har 13 twinbedsrum att erbjuda för natten. Rummen har 2 stycken 140 cm sängar som passar 2-4 gäster. Hundar är välkomna på dessa rum.

TV, wifi och dusch finns på alla hotellrum. TV:n har cromecast så du kan streama din favoritserie.

Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet.

Rummets storlek: Ca 22 kvm

Rumsfaciliteter: Värdeskåp, Luftkonditionering, Strykjärn/strykbräda, Sittmöbler, Hårtork, Dusch, TV, Telefon, Radio, Väckningstjänst/väckarklocka

TWINRUM

Queenrum

Vi har 24 queenrum att erbjuda för natten. Dessa dubbelrum är vår mindre modell men mysiga. Alla rummen har 160 cm dubbelsäng (hel madrass). TV, trådlöst internet och badkar finns på alla hotellrum. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet. TV:n har cromecast så du kan streama din favoritserie.

Rummets storlek: Ca 17 kvm

Rumsfaciliteter: Värdeskåp, Strykjärn/strykbräda, Sittplats, Hårtork, TV, Telefon, Radio, Väckningstjänst/väckarklocka. Rummet har badkar eller dusch. (Det finns ej AC på dessa rum.)

QUEENRUM

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen