previous arrow
next arrow
Slider

Dubbelrum med havsutsikt

Vi har 8 dubbelrum med magisk havsutsikt att erbjuda. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet. På dessa rum finns kylskåp samt kaffe & te.

Rummets storlek: Ca 22 kvm och rymmer en 180 cm säng.

Rumsfaciliteter:
Värdeskåp, Kylskåp, Kaffe & te, Strykjärn/strykbräda, Sittmöbler, Hårtork, Dusch, TV, Telefon. (Rummen har ej AC.)

DUBBELRUM

Dubbelrum

Vi har 59 dubbelrum att erbjuda för natten. Några med dubbelsäng, några med två 90-sängar tillsammans och några med separata 90-sängar. Säg till vid bokning om du har speciella önskemål.

TV, trådlöst internet och badkar finns på alla hotellrum, med reservation för några handikappsanpassade hotellrum med dusch. De flesta hotellrummen har även bäddsoffa och kan användas som familjerum.

Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet.

Rummets storlek: Ca 22 kvm

Rumsfaciliteter: Värdeskåp, Luftkonditionering, Strykjärn/strykbräda, Sittmöbler, Hårtork, Badkar eller dusch, TV, Telefon, Radio, Väckningstjänst/väckarklocka

DUBBELRUM

Queenrum

Vi har 24 queenrum att erbjuda för natten. Dessa dubbelrum är vår mindre modell men mysiga. Alla rummen har 160 cm dubbelsäng (hel madrass). TV, trådlöst internet och badkar finns på alla hotellrum. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet.

Rummets storlek: Ca 17 kvm

Rumsfaciliteter: Värdeskåp, Strykjärn/strykbräda, Sittplats, Hårtork, TV, Telefon, Radio, Väckningstjänst/väckarklocka. Rummet har badkar eller dusch. (Det finns ej AC på dessa rum.)

QUEENRUM

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.