hotell-halland
trappa
kristallkrona_webb
https://www.juliochang.com
DJI_0092
https://www.juliochang.com
receptionister
previous arrow
next arrow

Jobba hos oss!

Kock

Säröhus Hotell, Konferens & SPA, tjugo minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för goda smaker, vackra uppläggningar och nöjda gäster! Tillsammans med kökschefen och teamet i köket planerar ni kommande serveringar, produktion, beställningar och tillagning.
Tillsammans ansvarar ni för att säkerställa att gästens matupplevelse blir en succé.

Om dig 

Du som söker denna tjänst är yrkesutbildad med viss vana eller har motsvarande dokumenterad erfarenhet. Du har goda kunskaper om branschens hygien- och kvalitetskrav och kan arbeta såväl självständigt som i team.

Fler och fler av våra gäster har behov av specialkost så det är viktigt att du har goda kunskaper och erfarenhet av detta.

Du behärskar svenska i tal och skrift

Om oss
På Säröhus serverar vi lunch och middag för upp till ca 200 konferensgäster. Under helgerna välkomnar vi varje kväll upp till ca 200 privatgäster som huvudsakligen äter en förbestämd tre-rätters meny så då blir det intensiva timmar.

I vårt kök har vi sedan mitten av 1980-talet arbetat med matlagning enligt sous vide-metoden, så om du har erfarenhet av det så är det meriterande men inget krav. Utöver våra fasta menyer erbjuder vi våra kunder en salongsmeny med smårätter under veckans alla dagar som kan beställa i baren. Under julen serveras ett klassiskt julbord.

Ansökan
Vill Du bli del av vårt fina team så är du välkommen att söka tjänsten.
Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet.

Tjänsten är förlagd till dagar/kvällar samt helger. Heltid, tillsvidareanställning med start snarast. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi välkomnar Dig till en fantastisk arbetsplats vid havet strax söder om Göteborg och hoppas att det blir en spännande utmaning i Ditt fortsatta yrkesliv!

Kökschef
Michel Du Rietz
michel@sarohus.se

Servering

Att komma till Säröhus ska vara en vilsam och lugn upplevelse på alla plan. Vi har funnits i många år och har funnit vår plats som ett av västkustens bästa konferens och SPA-hotell. Högsäsongen rullar på och vi behöver förstärka vår restaurang med flera servitriser/servitörer. 

Vi söker dig som är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet. 
Struktur är nyckeln till vår framgång, du ”måste” älska struktur och jobba hårt för att upprätthålla den. Du är stresstålig och har en positiv attityd även när det blir hett om öronen.
Du kommer få lära dig att jobba som skiftledare / hovmästare detta delar alla på som arbetar i restaurangen på Säröhus.
Det innebär att du ska var lösningsorienterad och organiserad, även i stressiga situationer.

Du har huvudansvaret för samtliga av kvällens gäster och du stöttar dina kollegor i deras arbete. Du är omhändertagande och mån om att alla gäster och all personal i restaurangen har det bra. Du är tydlig i din kommunikation och tar kommando när det behövs. Du vill inspirera professionalitet och älskar att sprida glädje till dina kollegor.

Du kommer att:
– Strukturera och organisera kvällens sittningar
– Briefa kök och servis om kvällens stationer och bokningar
– Stötta kollegorna i försäljning och service
– Välkomna och placera gäster
– Upplärning av ny personal
– Dagligt ansvar för gästnöjdhet och effektivitet

 Krav är att du pratar svenska flytande.

 Vi försöker att hålla könsfördelningen så jämn som möjligt och ser därför extra positivt på kvinnliga ansökande.
Vi erbjuder heltid eller en mindre tjänstgöringsgrad om det finns önskemål om det, lön enligt överenskommelse.
Om du känner att detta något för dig, tveka inte, ta steget, sök idag. Vi kallar fortlöpande till intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående.

Om du har frågor, tveka inte att höra av dig till:

Restaurangchef
Micael Karlsson
micael@sarohus.se

Extrapersonal – Servering

Vi har ofta behov av extrapersonal i servisen, framför allt på helger och kvällar.

I rollen som en ”Säröhusare” är du med och gör skillnad både för våra gäster och dina kollegor. Hos oss kommer du att tillhöra ett gott gäng av arbetskamrater, som tillsammans bidrar till gästernas helhetsupplevelse.
Vi tror att du levererar service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt. Du slutför det du åtagit dig och har teamkänsla som en naturlig drivkraft. Att vara en god kollega är för dig självklart och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra gäster.

Vill Du vara med och jobba med oss och med våra fantastiskt trevliga gäster så är du välkommen att ansöka via mail.

Tillgång till bil är en fördel då det ibland är svårt med allmänna kommunikationer.
För att söka skall du ha fyllt 18 år.

Välkommen med din ansökan!

Restaurangchef
Micael Karlsson
micael@sarohus.se

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen