NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
previous arrow
next arrow
Slider

Spapaket, golfpaket, weekend på västkusten

Här hittar du våra weekendpaket, spapaket och erbjudanden.
Behovet och tillfällena växlar. Ibland är det farmors behov och ibland barnens som står i centrum. Vi har boendepaket för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Här kan du välja det boendepaket som passar bäst vid varje tillfälle. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något.

Ta en välbehövlig paus från vardagens stress på anrika Säröhus Konferenshotell. Säröhus är beläget på västkusten i Halland alldeles vid havet med många möjligheter till bad och promenader. Med närhet till både Göteborg och Kungsbacka så får du ut det bästa av allt – Bo vid havet och njut av poolen och naturen men ta även del av det stora utbudet från stadens evenemang! Du bor kungligt i ett av våra 109 vackra hotellrum och njuter av vår fantastiska relaxavdelning. Som boende gäst har du alltid fri tillgång till Särö Källa Spa. Frukost ingår alltid i våra priser.

FLERNÄTTERSRABATT
Bokar du spapaket med fler nätter så ger vi dig 300:- rabatt per vuxen person från och med andra natten och framåt. Gäller vuxna betalande gäster. Rabatten dras automatiskt av i onlinebokningen.
Just nu har vi superbra rabatt fram till den 3 maj 2020 då vi drar av 500:- per vuxen från och med andra natten och framåt.

BOKA TIDIGT RABATT
Skall du boka boende under sommaren 2020 – Passa då på att boka med vår ”boka tidigt rabatt”. Genomför du bokningen innan den 30 april får rabatt. Läs mer nedan.

VÅRA BOENDEPAKET

Hotell, frukost & spa

från 800:- pp dubbelrum

Spapaket

Alla dagar i veckan – från 1335:- per person
(Ej 23 nov-20 dec. Då bokas spapaket med julsupé)

Golfpaket

från 1335:- per person

Påskpaket

3 dagar och 2 nätter. Inkl påskpresent på rummet. Från 2520:- per person.

MC-Paket

från 1335:- per person

Sommaren 2020

Boka tidigt rabatt!

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.