previous arrow
next arrow
Slider

Spapaket, golfpaket, weekend på västkusten

Här hittar du våra weekendpaket, spapaket och erbjudanden.
Behovet och tillfällena växlar. Ibland är det farmors behov och ibland barnens som står i centrum. Vi har boendepaket för hela familjen, vännerna, kollegerna, företaget eller på tu man hand. Här kan du välja det boendepaket som passar bäst vid varje tillfälle. Utbudet varierar så besök oss ofta för att inte missa något.

Ta en välbehövlig paus från vardagens stress på anrika Säröhus Konferenshotell. Säröhus är beläget på västkusten i Halland alldeles vid havet med många möjligheter till bad och promenader. Med närhet till både Göteborg och Kungsbacka så får du ut det bästa av allt – Bo vid havet och njut av poolen och naturen men ta även del av det stora utbudet från stadens evenemang! Du bor kungligt i ett av våra 112 vackra hotellrum och njuter av vår fantastiska relaxavdelning. Som boende gäst har du alltid fri tillgång till Särö Källa Spa. Frukost ingår alltid i våra priser.

Just nu har vi superbra priser på våra fleranätterspaket där vi ger 500:- per person i rabatt från och med andra natten! Gäller betalande vuxna.

VÅRA BOENDEPAKET

Hotell

från 800:- pp dubbelrum

Spapaket

Alla dagar i veckan
– från 1335:- per person

Golf

från 1335:- per person

MC-Paket

från 1335:- per person

Höstlov

från 1260:- per person. Samt barnpriser.

Spapaket med julsupé

från 1335:- per person

TEMAHELGER UTVALDA SÖNDAGAR/HELGDAGAR

NYHET för i år är våra temahelger i samband med spapaket. Vi har kombinerat ihop det bästa av olika världar. Så vilken helg är din favorit?

Rosor som passion

8 september. Från 1745:- per person

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90