PÅSKLOV
FÖR HELA FAMILJEN
skog
solnedgang
solnedgang
havet
slide-hotelbed-goteborg
solnedgang
hela-parken-vy
https://www.juliochang.com
previous arrow
next arrow

Spa på sportlov för hela familjen, vecka 7 & 8

Spendera sportlovet vid havet tillsammans med hela familjen på Säröhus för ett oförglömligt lov med spa, sköna sängar, stora härliga hotellkuddar, god mat, TV med cromecast och härliga hotellmiljöer.

Ni kan njuta av massagefåtöljer, biljard, pingis och filmkväll. ”Tandfen i trubbel” visas i vår aula klockan 19.00, vecka 7 & 8. (Under lördagarna den 17 och 24 februari visas filmen klockan 18.00. Och melodifestivalen visas 20.00)

Varmt välkommen till oss!

BOKA HÄR

HOTELL & SPA PÅ SPORTLOVET

 • Du anländer på eftermiddag och checkar in på ditt rum.
 • Incheckning från 13.45 (om spatiden är 14.00.)
  Incheckning från 15.00 (om spatiden är 16.00 eller senare.)
 • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
 • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad.
 • 1 spaentré pp per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
 • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
 • Kom gärna till baren innan middag, här bjuds på snacksbuffé innan maten. (På fre-sön ingår ett glas mousserande vin innan maten för Er som beställt vår 3-rätters meny.)
 • Dagen avslutas sedan med en 3-rätters supé och kaffe i vår restaurang. Menyn har valts ut av vår kock.
 • 19.00 visas filmen ”Tandfen i trubbel” i aulan.
  (Under lördagarna den 17 och 24 februari visas filmen klockan 18.00. Och melodifestivalen visas 20.00-21.30.)
 • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
 • Utcheckning fram till 12.00.
 •  Du har som boende gäst hos oss 10% rabatt på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Kanske en tur förbi på vägen hem?

AKTIVITETER I NÄRHETEN

Säröhus ligger mitt emellan Göteborg & Kungsbacka vilket ger en närhet till ett stort utbud av aktiviteter. I Göteborg har ni Liseberg, Universeum, Haga med flera. Vill man ta en liten shoppingtur finns Hede Fashion Outlet (där du som boendegäst har 10% rabatt), Sandsjöbacka naturreservat för promenader, Tjolöholm slott med vacker natur och mycket mer.

Kundklubb

Som medlem får du 100:- i rabatt per bokat rum. Du får även 1 stämpel per bokat rum - 4 stämplar inom 2 år genererar ett presentkort. Är du inte redan medlem? Det blir du enkelt i vår onlinebokning.

SPAPAKET FÖR BARN

BARNENS SPORTLOV PÅ SÄRÖHUS

Bad

Vår relaxavdelning Särö Källa har blivit en riktig favorit hos både stora och små. Här finns plats för många mysiga stunder. Efter några års erfarenhet av relaxavdelning har vi valt att styra åldersgränsen så att alla skall få det riktigt bra och trivas.

BADROCK & POOLHANDDUK

Det finns badrock att låna samt tofflor att ta med hem, till de vuxna och barn över 10 år som är bokade i rummet. Till barn under 10 år ingår det poolhandduk. Vill man ha badrock så kan det vara bra att ta med sig detta hemifrån.

MAT

Framåt kvällen är det dags för en 3-rätters supé i vår matsal med hänförande havsutsikt. Till barnen serveras samma meny som till de vuxna om ni så önskar annars erbjuder vi några andra barnvänliga matalternativ.
Till efterrätt bjuds det på dessertbuffé med många olika goda mumsbitar och godis.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen