matsal_hav
kock
slide-sarohus_kvall_webb-2
hotell-restaurang
hotel-sarohus
konferens_skaldjur
IMG_8578
IMG_8629
previous arrow
next arrow

Konferensmat

För att orka var pigg och kreativ under konferensen så är det viktigt med god vällagad mat och lagom med pauser under dagen.

Vi bjuder på fika vid ankomst, förmiddag och eftermiddag. Vid lunch äter ni en god måltid med havet som fond. Gå gärna en promenad efter lunchen så får du blandat nytta med nöje!

När kvällen nalkas och ni jobbat klart, kanske har ni hunnit besöka Särö Källa, så samlas ni vid baren där det bjuds på en snacksbuffé. Därefter avnjuter ni en 3-rätters middag med utsikt över havet.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.