hotell-halland
trappa
kristallkrona_webb
https://www.juliochang.com
DJI_0092
https://www.juliochang.com
receptionister
previous arrow
next arrow

Sagt om oss

Vill man ha en lugn och fridfull omgivning, utsökt god mat och service, vänligt och flexibelt bemötande så väljer man Säröhus.
NIVA har arrangerat två utbildningsevenemang på Säröhus och det tredje är redan inbokat. Det ser ut att bli en tradition för oss.

SIV JANSSON/KURSKOORDINATOR/NIVA

Säröhus återkommer jag alltid till! Både förut som ansvarig för training & development på SCA och nu som egen ledarskap- och organisations konsult.
Proffsigt bemötande, med ”allt går att lösa” känslan , gör att jag alltid känner mig trygg. Sen skadar ju inte den fantastiska utsikten som gör att man jobbar extra bra.

LENA

Mina kollegor kom tillbaka och var SÅ nöjda med ert bemötande, service, mat, lokaler ja faktiskt allting på vår säljträff häromdagen. Beröm!
Jag kan bara instämma att det funkat så smidigt med alla mejl och ändringar och hit och dit. Toppen!
Jag tar det för sannolikt att vi återvänder – men kanske väljer en ljusare period på året. Jag spar er som favorit för Gb-trakten.

ANN-SOFIE HELLSTRÖM / SCANIA

Under åren som gått har vi haft många lyckade arrangemang på Säröhus. Både vi och våra gäster kommer gärna tillbaka då vi alltid får en
sådan fin service och proffsigt bemötande. Hos er är ingenting omöjligt och ni löser allt med ett leende.

LINDA JÖFELT - DEMO MEETING

”Kryckan” – Mormor steg upp ur Särö källa. Slängde kryckan och gick!

BARNBARNEN

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen