previous arrow
next arrow
Slider

Sagt om oss

Vill man ha en lugn och fridfull omgivning, utsökt god mat och service, vänligt och flexibelt bemötande så väljer man Säröhus.
NIVA har arrangerat två utbildningsevenemang på Säröhus och det tredje är redan inbokat. Det ser ut att bli en tradition för oss.

SIV JANSSON/KURSKOORDINATOR/NIVA

Säröhus återkommer jag alltid till! Både förut som ansvarig för training & development på SCA och nu som egen ledarskap- och organisations konsult.
Proffsigt bemötande, med ”allt går att lösa” känslan , gör att jag alltid känner mig trygg. Sen skadar ju inte den fantastiska utsikten som gör att man jobbar extra bra.

LENA

Mina kollegor kom tillbaka och var SÅ nöjda med ert bemötande, service, mat, lokaler ja faktiskt allting på vår säljträff häromdagen. Beröm!
Jag kan bara instämma att det funkat så smidigt med alla mejl och ändringar och hit och dit. Toppen!
Jag tar det för sannolikt att vi återvänder – men kanske väljer en ljusare period på året. Jag spar er som favorit för Gb-trakten.

ANN-SOFIE HELLSTRÖM / SCANIA

Under åren som gått har vi haft många lyckade arrangemang på Säröhus. Både vi och våra gäster kommer gärna tillbaka då vi alltid får en
sådan fin service och proffsigt bemötande. Hos er är ingenting omöjligt och ni löser allt med ett leende.

LINDA JÖFELT - DEMO MEETING

”Kryckan” – Mormor steg upp ur Särö källa. Slängde kryckan och gick!

BARNBARNEN

Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90