https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
vandring-6
https://www.juliochang.com
promenad_havet-1
flyg_vastan
previous arrow
next arrow

Vandringspaket vid hav och skog

Vandring längs Särö Västerskogs naturreservat och nejder eller vandring i Sandsjöbackas naturreservat på stigar och leder. Koppla av på rummet och i spat, njut av middag i restaurangen med havsutsikt!

Ni ankommer till Säröhus tidig förmiddag för att hämta picknicklunchen (baguette, dryck och kaffe) alternativt anländer på eftermiddagen och bokar er picknick till dagen efter.

Med säcken på ryggen börjar dagens vandring. Vandringen i Särö västerskog börjar precis nedanför hotellet. Det går att kombinera Särö Västerskogs led på 3 km med en runda runt Särön. För längre vandringar finns Sandsjöbacka naturreservat som är Hallands största. Här finns oändligt många olika leder bland sjöar och skog. Sandsjöbacka ligger ca 10 minuter bort med bil.

Väl tillbaka på hotellet checkar ni in på rummet. Koppla av en stund i spaavdelningen och beställ någonting gott att dricka i baren eller när vädret tillåter i trädgården. På kvällen avnjuter ni en trerätters supé i restaurangen.

Efter att ha laddat batterierna med sömn och en god frukost är det återigen dags att ge sig ut. Ni kan köpa till så att ni får picknick även dag 2. Picknicken njuter ni av på någon vacker plats med utsikt över vattnet. Vandra så länge ni önskar innan färden går mot nya mål igen!

Varmt välkommen till oss!

BOKA HÄR

VANDRINGSPAKET

DET HÄR INGÅR:

 •  1 spaentré per bokat dygn
 •   3-rätters middag
 •   1 Picknick inkl. kaffe per person.
  (Baguette, dryck och kaffe)
  1 Picknicken per person ingår i paketet. Bokar ni fler nätter lägger ni till mer picknick på plats om så önskas.
 •   Snacksbuffé
 •   Frukost

OM PICKNICKEN:
1 picknick per person ingår i paketet.
Detta gäller även om ni väljer vandringspaket fler dagar. Då kan ni köpa till mer picknick på plats.
Ta med egen termos och väska att packa i. Vi säljer termosmuggar och väskor på plats om ni önskar köpa.
Picknick samt kartor kan hämtas ut valfri dag under vistelsen. Därefter vandrar ni på valfria leder i den vackra naturen.

 

 • Incheckning från 15.00 på hotellet.
 • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
 • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad. 
 • 1 spaentré pp per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
 • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
 • Kom gärna till baren innan middag, här bjuds på snacksbuffé innan maten. (På fre-sön ingår ett glas mousserande vin innan maten för Er som beställt vår 3-rätters meny.)
 • Dagen avslutas sedan med en 3-rätters supé och kaffe i vår restaurang. Menyn har valts ut av vår kock. (* Från den 22 nov-21 dec serveras en julinspirerad 3-rätters middag.)
 • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
 • Utcheckning från 12.00.
 • Har ni inte hämtat ut Er picknick samt kartor första dagen så gör ni det denna dag 🙂
 • Du har som boende gäst hos oss 10% rabatt på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Kanske en tur förbi på vägen hem?

Kundklubb

Som medlem får du 100:- i rabatt per bokat rum. Du får även 1 stämpel per bokat rum - 4 stämplar inom 2 år genererar ett presentkort. Är du inte redan medlem? Det blir du enkelt i vår onlinebokning.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen