previous arrow
next arrow
Slider

Vandringspaket vid hav och skog

Vandring längs Särö Västerskogs naturreservat och nejder eller vandring i Sandsjöbackas naturreservat på stigar och leder. Koppla av på rummet och i spat, njut av middag i restaurangen med havsutsikt!

Ni ankommer till Säröhus tidig förmiddag för att hämta picknicklunchen alternativt anländer på eftermiddagen och bokar er picknick till dagen efter.

Med säcken på ryggen börjar dagens vandring. Vandringen i Särö västerskog börjar precis nedanför hotellet. Det går att kombinera Särö Västerskogs led på 3 km med en runda runt Särön. För längre vandringar finns Sandsjöbacka naturreservat som är Hallands största. Här finns oändligt många olika leder bland sjöar och skog. Sandsjöbacka ligger ca 10 minuter bort med bil.

Väl tillbaka på hotellet checkar ni in på rummet. Koppla av en stund i spaavdelningen och beställ någonting gott att dricka i baren eller när vädret tillåter i trädgården. På kvällen avnjuter ni en trerätters supé i restaurangen.

Efter att ha laddat batterierna med sömn och en god frukost är det återigen dags att ge sig ut. Ni kan köpa till så att ni får picknick även dag 2. Picknicken njuter ni av på någon vacker plats med utsikt över vattnet. Vandra så länge ni önskar innan färden går mot nya mål igen!

PRISVÄRT – FLERDAGARSRABATT
Bokar du vandringspaket med fler nätter så ger vi dig 300:- rabatt per vuxen person från och med andra natten och framåt. Gäller vuxna betalande gäster. Rabatten dras automatiskt av i onlinebokningen.

Varmt välkommen till oss önskar personalen!

BOKA HÄR

VANDRINGSPAKET

 • Du anländer på förmiddagen och hämtar picknick samt kartor. Därefter vandrar ni på valfria leder samt äter en picknick i den vackra naturen.
  Ta med egen termos och väska att packa i. Vi säljer termosmuggar och väskor på plats om ni önskar köpa.
 • Incheckning från 15.00 på hotellet.
 • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
 • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad. Under rådande omständigheter bokar du en spatid för att alla skall kunna hålla avstånd.
 • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
 • Kom gärna till baren innan middag, här bjuds på snacksbuffé innan maten. (På helgen bjuder vi även på ett glas champagne).
 • Dagen avslutas sedan med en 3-rätters supé och kaffe i vår restaurang. Menyn har valts ut av vår kock.
 • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
 • Utcheckning från 12.00.
 • Har ni inte hämtat ut Er picknick samt kartor första dagen så gör ni det denna dag 🙂
p
Bokar du 2-nätters vandringspaket/spapaket så ger vi dig 300:- rabatt per person andra natten. Gäller vuxna betalande gäster.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.