https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
hotell-familjerum
hotellsvit-halland
https://www.juliochang.com
hotell-vastkusten
previous arrow
next arrow

Familjerum

Säröhus är perfekt för familjer med nära till allt viktigt som inomhuspoolen, stränderna, Liseberg och Universeum. Hotellrummen har TV med Cromecast och trådlöst internet. Hotellrummen har antingen badkar eller dusch. Badrock (för gäster över 10 år), tofflor och poolhandduk finns på rummet.

Dubbelrum med bäddsoffa
Några av våra dubbelrum är utrustade med bäddsoffa och lämpar sig bra som familjerum (3-4 bäddsrum). Här bäddar du ut soffan till en sovplats för 1-2 barn eller 1 vuxen. Detta rum lämpar sig bäst för Er som önskar mer utrymme i rummet under dagtid.

Twinrum (hundar välkomna)
Vi har en rumskategori som skall passa våra gäster med större barn som önskar 2 sängar istället för bäddsoffa. Dessa rum är utrustade med 2 stycken 140 cm sängar och passar upp till 4 personer. Hundar är välkomna i dessa rum!

5 i familjen?
Nu har vi två nya rum för Er med 3 barn. Rummen har en 140 cm säng samt en våningsäng med 120 cm säng botten och 90 cm säng på toppen. Hundar är välkomna i dessa rum.

 

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen