slide-konferenssal-stor
slide-conference_gothenburg
slide-utbildning1
slide-ribaktivitet
slide-konferens-soffa
slide-konferens-soffa
IMG_8534
previous arrow
next arrow

ClickShare – Teknik

Vi har satsat på ny teknik, ClickShare, i alla våra konferenslokaler för att erbjuda er det bästa under ert möte hos oss. Teknik skall fungera och det skall vara enkelt.
Våra konferenslokaler är utrustade med Crestron som är världsledande inom integrerade kontroll- och automationssystem och har funnits på marknaden i mer än 40 år.

Vi använder oss av ClickShare som är ett trådlöst presentationssystem.
ClickShare är lätt att använda! Spegla skärmen på din bärbara dator, surfplatta eller mobila enhet upp på en presentationsskärm. Det går också att dela skärmen upp till 4 personer samtidigt om ni behöver visa flera dokument. Känner du dig osäker så hjälper vi dig att komma igång med ClickShare så att allt känns tryggt.

Internet når Du trådlöst inom hotellet och i den närmaste omgivningen. 

VIDEOKONFERENS
Vi har två uppsättningar med videokonferensutrustning (ljud & bild) som ni kan låna kostnadsfritt av oss. Först till kvarn 😉 

ERA BEHOV
Meddela gärna alla era tekniska behov i förväg så kan vi vara förberedda och hjälpa Er på bästa sätt.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.