https://www.juliochang.com
slide-conference_gothenburg
https://www.juliochang.com
slide-konferenssal-stor
slide-utbildning1
https://www.juliochang.com
slide-ribaktivitet
slide-konferens-soffa
https://www.juliochang.com
previous arrow
next arrow

ClickShare – Teknik

Vi har satsat på ny teknik, ClickShare, i alla våra konferenslokaler för att erbjuda er det bästa under ert möte hos oss. Teknik skall fungera och det skall vara enkelt.
Våra konferenslokaler är utrustade med Crestron som är världsledande inom integrerade kontroll- och automationssystem och har funnits på marknaden i mer än 40 år.

Vi använder oss av ClickShare som är ett trådlöst presentationssystem.
ClickShare är lätt att använda! Spegla skärmen på din bärbara dator, surfplatta eller mobila enhet upp på en presentationsskärm. Det går också att dela skärmen upp till 4 personer samtidigt om ni behöver visa flera dokument. Känner du dig osäker så hjälper vi dig att komma igång med ClickShare så att allt känns tryggt.

Internet når Du trådlöst inom hotellet och i den närmaste omgivningen. 

VIDEOKONFERENS
Vi har två uppsättningar med videokonferensutrustning (ljud & bild) som ni kan låna kostnadsfritt av oss. Först till kvarn 😉 

ERA BEHOV
Meddela gärna alla era tekniska behov i förväg så kan vi vara förberedda och hjälpa Er på bästa sätt.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen