slide-konferenssal-stor
slide-conference_gothenburg
slide-utbildning1
slide-ribaktivitet
slide-konferens-soffa
slide-konferens-soffa
previous arrow
next arrow

Konferenslokaler

Konferenslokaler i Göteborg
Våra hjärtan slår för mötet mellan människor och den goda upplevelsen. För våra konferensgäster erbjuder vi 15 vackra konferenslokaler, de flesta med havsutsikt och direkt utgång mot balkong eller trädgård. Aulan som är vår största lokal rymmer 145 personer. Vi har även 15 grupprum för slutna grupparbeten.
Det är enkelt att nå Säröhus både kollektivtrafiken, chartrad buss eller med bil. På Säröhus har vi gott om parkeringsplatser för era konferensdeltagare samt 7 platser för elbilar. Parkeringarna är kostandsfria.

ANTAL PLATSER I AULAN

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.