previous arrow
next arrow
Slider

Konferenslokaler

Konferenslokaler i Göteborg
Våra hjärtan slår för mötet mellan människor och den goda upplevelsen. För våra konferensgäster erbjuder vi 15 vackra konferenslokaler, de flesta med havsutsikt och direkt utgång mot balkong eller trädgård. Aulan som är vår största lokal rymmer 145 personer. Vi har även 15 grupprum för slutna grupparbeten.
Det är enkelt att nå Säröhus både kollektivtrafiken, chartrad buss eller med bil. På Säröhus har vi gott om parkeringsplatser för era konferensdeltagare samt 7 platser för elbilar. Parkeringarna är kostandsfria.

ANTAL PLATSER I AULAN

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Renovering av spa
Vi kommer genomföra underhåll i vår spaavdelning från jul och framåt. Vi öppnar den fredagen den 29 januari 2021. I vår onlinebokning ser ni alla tillgängliga datum. Välkomna!