https://www.juliochang.com
slide-conference_gothenburg
https://www.juliochang.com
slide-konferenssal-stor
slide-utbildning1
https://www.juliochang.com
slide-ribaktivitet
slide-konferens-soffa
https://www.juliochang.com
previous arrow
next arrow

Konferens nära Göteborg / Särö

Minuter från Göteborg

Minuter från Kungsbacka

Konferens nära Göteborg
Vi föreslår att du bokar din nästa konferens nära Göteborg på västkusten där havet möter naturreservaten på Särön i Halland. Varför? Jo, vi har det perfekta läget med endast 20 minuter till Göteborg eller 10 minuter till Kungsbacka. Med detta unika läge på västkusten kan ni konferera i en lugn harmonisk miljö ett stenkast från Göteborg och Kungsbacka på ett konferenshotell som skiljer sig från alla stadens hotell! Som tur är så råkar vi vara väldigt bra på konferenser också!

Vi är proffs på konferens på Västkusten
Kanske låter det lite kaxigt men vi har lång erfarenhet av att arrangera stora som små konferenser på Säröhus konferens & hotell. Faktiskt över 40 års erfarenhet. Hos oss möter du en personlig atmosfär där vi gör allt för att skapa en lyckad konferens.

Varmt Välkomna!

Konferens, möten & events på Västkusten

För oss är alla möten viktiga.
Planerar du en kickoff med dina kollegor, en konferens eller ett möte om framtiden för ert företaget i närheten av Göteborg? Eller kanske tanken är att visa upp ditt företag på en mässa eller utbyta erfarenheter med kollegor från alla hörn av världen? Oavsett tillfälle, erbjuder vi en mötesplats som sätter en twist på ditt möte!

Boka konferens exklusivt på Säröhus.
Hos oss är alla gäster unika. Vi har sedan starten 1976 jobbat med ”all inclusive”-konceptet där allt skall vara så enkelt som möjligt för gästen. Från det att du stiger in genom dörren skall du känna dig som hemma. Kaffet står serverat, chokladen ligger framme, massagefåtöljerna står redo för att ta hand om dig. I vår konferensservice ingår allt du behöver från teknik till kopiering och utskrifter. Här hittar du våra konferenspaket.

Konferenslokaler, grupprum, kaffe, snacksbuffé i baren ingår alltid i våra priser. Efter middagen serveras både dessert och ostbricka.
Njut av husets alla ytor – salonger, matsalar, lobby, bar och orangeri. Särös omgivningar är fantastiska så för att ta vara på detta har vi byggt ett utegym med havsutsikt för våra gäster.

Alla våra övernattande gäster har tillgång till Särö Källa Spa – varm pool, flera bastu, spabad, fotbad, ekologiska krämer och skrubb. Där finns även kaffe, the, juice och frukt att tillgå. Du bokar din spatid innan besöket.

Ett pris – Det skall vara enkelt
Vi krånglar inte till det med massa dolda avgifter. En offert där allt ingår i konferensen är det som gäller på Säröhus så att du som kund kan känna dig trygg.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen