previous arrow
next arrow
Slider

Om oss konferensvärdar

Varmt välkomna till oss på Säröhus!

Vi skulle så gärna vilja få möjligheten att skämma bort dig en stund och det gäller oavsett om du är privatgäst eller affärsresenär om du planerar den lilla konferensen för ledningsgruppen eller det stora eventet. Vi finns här för Dig!

Vi, vi är en grupp med människor som i många, många år tillsammans har drivit och utvecklat Säröhus. Torgny Berntsson köpte det lilla hotellet redan i mitten på 70-talet och har ägt det sedan dess. Han började verksamheten i liten skala, men huset och verksamheten har vuxit genom åren och vi kan nu stolt visa upp ett fantastiskt hotell med nästan obegränsade möjligheter.

”Vi” är också en stor grupp med människor som har gjort det möjligt. Jag, Marianne, som är hotellchef har varit med sedan slutet av 70-talet och strax därefter anställdes Ingemar som idag har hand om fastighet och trädgård. Ann-Marie, Katarina och Tina som arbetar i reception och bokning har alla arbetat med alla delar av verksamheten i många år och tillhör numera ledningsgruppen. De är spindlarna i vårt nät. Ett besök hos oss utan att de är inblandade är nästan omöjligt.

TINA | ANN-MARIE | MARIANNE | KATARINA

Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90