previous arrow
next arrow
Slider

Kvalitétsarbete

Vi satsar mycket för att anpassa vår anläggning och rörelse, för miljön och gästens bästa. Vi sedan år 2000 en fossilfri anläggning. Här nedan kan du se vad vi gjort inom trygghet, säkerhet och miljötänkande.

i

Certifierad legionellasäkrad anläggning

i

Reservkraftsäkrad anläggning

i

Kretsloppsanpassad värme

i

Defibrillator med räddningsutbildad personal

i

7 laddningsplatser för elbilar

i

Endast grön el

Vi är aktiva medlemmar i Energi- och MiljöCentrum, EMC, som är ett regionaltföretagsnätverk som har funnits sedan 2007. De arbetar bland annat för att bygga kunskap och driva projekt med energi- och miljöfokus tillsammans med näringslivet och andra regionala aktörer. Nätverket grundades av företag som insåg vikten av att ta sitt ansvar i energi- och miljöfrågor men som också såg konkurrensfördelar med en miljöprofil. Bland stiftarna finner vi några av regionens mer inflytelserika företag. Idag har vi över 100 medlemsföretag som är verksamma mellan Laholm och Göteborg eller nationellt.

Mer information om EMC hittar du på www.emcsverige.se

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.