hotell-halland
trappa
kristallkrona_webb
https://www.juliochang.com
DJI_0092
https://www.juliochang.com
receptionister
previous arrow
next arrow

Varmt välkomna till oss på Säröhus

Vi skulle så gärna vilja få möjligheten att skämma bort dig en stund och det gäller oavsett om du är privatgäst eller affärsresenär om du planerar den lilla konferensen för ledningsgruppen eller det stora eventet. Vi finns här för Dig!

Vi, vi är en grupp med människor som i många många år tillsammans har drivit och utvecklat Säröhus. Torgny Berntsson köpte det lilla hotellet redan i mitten på 70-talet och har ägt det sedan dess. Han började verksamheten i liten skala, men huset och verksamheten har vuxit genom åren och kan nu stolt visa upp ett fantastiskt hotell med nästan obegränsade möjligheter.

”Vi” är också en stor grupp med människor som har gjort det möjligt. Jag, Marianne, som är hotellchef har varit med sedan slutet av 70-talet och strax därefter anställdes Ingemar som idag har hand om fastighet och trädgård. Ann-Marie, Katarina och Tina som arbetar i reception och bokning har alla arbetat med alla delar av verksamheten i många år och tillhör numera ledningsgruppen. De är spindlarna i vårt nät. Ett besök hos oss utan att de är inblandade är nästan omöjligt. Vår restaurangchef Micael började som praoelever på tidigt 90-tal. Viktoria, som är marknadsansvarig, bland mycket annat, har vuxit upp i huset. Marie, Maggan, Jennie, Anna-Lena och Sophie och är några av våra trotjänare som ser till att allt fungerar. Under ditt besök kommer du säkert också att träffa Eliane, Pia, Helena, Stephen, Dimitris, Hediye, Patric och de andra fantastisk trevliga och duktiga människor som vi har förmånen att arbeta med och som varje dag gör sitt bästa för att din konferenslokal ska vara förberedd, ditt rum ska vara tiptop, dina måltider ska vara utsökta och att hela din vistelse ska bli minnesvärd.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Telefonen ur funktion
Just nu upplever vi problem att både ta emot och ringa samtal. Vi har felanmält och Telia jobbar med felsökning. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen