previous arrow
next arrow
Slider

Hotellövernattning

Boka en övernattning med frukost och SPA. Du väljer sedan själv vart du äter middag och lunch. Vi serverar en lättare prisvärd barmeny fram till stängning som inte behöver förbokas. Vill du äta kvällens 3-rätters meny så bokar du detta gärna innan ankomst. Det finns även närliggande restauranger.

N

Entré – Särö Källa

N

Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet

N

Logi

N

Frukost

N

Fritt Wi-Fi

N

Utegym

OBS! Vid onlinebokning kan du inte betala med våra presentkort som har en 4-siffrig kod, endast våra nya med en kod bestående av siffror och bokstäver.

DUBBELRUM

Vi har 67 dubbelrum att erbjuda för natten. Några med dubbelsäng, några med två 90-sängar tillsammans och några med separata 90-sängar.

ENKELRUM

Vi har 13 enkelrum att erbjuda för natten, de flesta med badkar. Hotellrummen har TV och trådlöst internet. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.

GEMAK

Vi har 5 gemak att erbjuda för natten. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet. Hotellrummen har jacuzzi, sittgrupp, trådlöst internet och TV.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90