NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
previous arrow
next arrow
Slider

Hotellövernattning

Boka en övernattning med frukost och SPA. Du väljer sedan själv vart du äter middag och lunch. Vi serverar en lättare prisvärd barmeny fram till stängning som inte behöver förbokas. Vill du äta kvällens 3-rätters meny så bokar du detta gärna innan ankomst. Det finns även närliggande restauranger. Under rådande omständigheter bokar du en spatid för att alla skall kunna hålla avstånd.

DUBBELRUM

Vi har 67 dubbelrum att erbjuda för natten. Några med dubbelsäng, några med två 90-sängar tillsammans och några med separata 90-sängar.

ENKELRUM

Vi har 13 enkelrum att erbjuda för natten, de flesta med badkar. Hotellrummen har TV och trådlöst internet. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.

GEMAK

Vi har 5 gemak att erbjuda för natten. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet. Hotellrummen har jacuzzi, sittgrupp, trådlöst internet och TV.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.