NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
https://www.juliochang.com
havet
solnedgang
062223000171
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
DJI_0092
previous arrow
next arrow

Hotellövernattning

Boka en övernattning med frukost och SPA. Du väljer sedan själv vart du äter middag och lunch. Vi serverar en lättare prisvärd barmeny fram till stängning som inte behöver förbokas. Vill du äta kvällens 3-rätters meny så bokar du detta gärna innan ankomst. Det finns även närliggande restauranger. Under rådande omständigheter bokar du en spatid för att alla skall kunna hålla avstånd.

  • 1 spaentré per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.

DUBBELRUM

Vi har 67 dubbelrum att erbjuda för natten. Några med dubbelsäng, några med två 90-sängar tillsammans och några med separata 90-sängar.

ENKELRUM

Vi har 13 enkelrum att erbjuda för natten, de flesta med badkar. Hotellrummen har TV och trådlöst internet. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.

GEMAK

Vi har 5 gemak att erbjuda för natten. Badrock, tofflor och poolhandduk finns på hotellrummet. Hotellrummen har jacuzzi, sittgrupp, trådlöst internet och TV.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen