https://www.juliochang.com
slide-conference_gothenburg
https://www.juliochang.com
slide-konferenssal-stor
slide-utbildning1
https://www.juliochang.com
slide-ribaktivitet
slide-konferens-soffa
https://www.juliochang.com
previous arrow
next arrow

Din röst är avgörande

Den 22 februari skall ett beslut tas i byggnadsnämnden som direkt har en massiv påverkan på Säröhus fortsatta överlevnad. Är du en av dom som avgör Säröhus framtid?

Då förväntar vi oss att DU som beslutsfattare har 100% koll på bakgrunden kring detta ärende samt vet med dig vad hotellverksamheten utsätts för. Vi som företag i kommunen är helt beroende att du som politiker tar ett beslut på rätt grunder.

Nedan har vi på så enkelt & kort vis vi bara kan försökt sammanställa dom viktigaste punkterna att ha med sig innan Ni lägger Er röst.

Vi är nu i det läge som företag att vi ber på våra bara knän att just DU lägger en stund på att sätta dig ordentligt in i situationen innan det är försent. Jag finns tillgänglig för att svara på alla era tänkbara frågor kring ärendet dygnet runt fram till den 22 februari!

Viktoria Dahl
Vice VD
Säröhus

viktoria@sarohus.se
031-936090
0708-677247

Besöknäringens betydelse i kommunen?

Nedan berättar jag om besöksnäringen och den roll Säröhus spelar samt vad som är den stora påverkan för oss gällande det beslut som nu skall avgöras i byggnadsnämnden.

Tidslinjen

Säröhus 1:a yttrande

Säröhus 2:a yttrande

Lösningar – Vad gör vi nu?

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen