TRÄNINGSHELG
SENIORER
YOGA
YOGA
previous arrow
next arrow

TRÄNINGSHELG FÖR SENIORER

Träningshelg Senior är en träningsresa med ett lugnare tempo. Resan är för dig som gillar att röra på dig, vill komma igång med träningen eller vill motionera mera, träffa nya människor, uppleva gemenskap och uppleva västkusten. Stor vikt läggs vid aktiva upplevelser där träningsmoment & kultur ingår samt härlig gemenskap. Så är träning, gemenskap, naturupplevelser och havet måbra-faktorer för dig? Då har vi skapat en härlig helg just för dig.

Varför inte ta med din partner, kompisen, kollegan eller åk på yogaresa på egen hand. Många väljer att komma själva, då du aldrig är ensam om du inte vill. Vi äter tillsammans och med gemensamma intressen går det snabbt att hitta likasinnade att samtala med.

PRIS

– Från 3025:- per person i dubbelrum.
– 3325:- i enkelrum.

DATUM

11 maj 2024.

Min: 10 personer

BOKA HÄR

PROGRAM

LÖRDAG

 • 10.30 Samling
  Pass: Chiball (går bra med vanliga bekväma kläder) 60 min
 • 12.00-13.00 Lunch
 • 13.15-15.00 Guidad historisk vandring med Lars
 • 15.00-16.00 Fika och incheckning
 • 16.00-17.15 Yoga/Yin&Yangyoga 75 min
 • 18.15 Middag. Vi möts i baren för att avnjuta ett glas mousserande vin och tillhörande snacksbuffé. Därefter serveras en trerätters middag där vi fortsätter våra trevliga samtal in på småtimmarna.
 • 20.00-22.45 Spa och relax. Njut av en välförtjänt stund i spaavdelningen. Låt kroppen koppla av i den varma poolen. Du har tillgång till Maria Åkerbergs produkter i spaavdelningen.

SÖNDAG

 • 8.00-8.30 Qigong och meditation för den morgonpigga på bryggan 30 min (eller sovmorgon)

 • 07.30-10.15 Frukost

 • 10.30-12.00 Föreläsning varvat med övningar för en bra vardagshälsa 

INSTRUKTÖR & GUIDE

Friskvård Marie Seffel

Jag är utbildad friskvårdsterapeut, certifierad massageterapeut och certifierad medicinsk laserterapeut, licenserad och certifierad instruktör i ChiBall, Powerplate, Remedial Pilates och Master styrekträningsinstruktör samt licenserad kostrådgivare. Jag har arbetat med träning och hälsa i över 20 år och erbjuder friskvård i form av Svensk klassisk Massage, Andullationsmassage, Laserterapi, ChiBallkurser, Avslappningsmassage, Yinyogakurser, Pilates, Föredrag, Utbildning och Utomhusträning. Fokus ligger på helheten, att få kropp och själ att må bra, att vi behöver bra mat, motion och återhämtning för att skapa balans. https://www.friskvardmarieseffel.se/

Din Guide – Lars Persson

Ta del av Säröns facinerande historia genom en guidad vandring runt Särö och naturreservatet Särö Västerskog. Lars Persson är auktoriserad turistguide, med rötterna i Särö, som kommer guida Er denna eftermiddag. Han har flertalet intressanta berättelser och bevarade miljöer att visa Er. Så det är bara att sätta på sig sköna promenadskor och haka på!

 

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen