ROSOR
En söndag med syn- doft- och smakupplevelser av allra högsta klass!
Slider

8/9 ROSOR, ROSOR & ROSOR FÖR ALLA SINNEN!

En söndag med syn- doft- och smakupplevelser av allra högsta klass!

Upplev en dag i Rosornas tecken! Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård,  kommer till Säröhus med massor av väldoftande Rosor. Mest Engelska Austinrosor. Ni får först njuta av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor. Efter föredraget har Håkan dukat upp en riktigt vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna kommer sedan att pryda middagsborden på kvällen. Ta gärna med några Rosor efter middagen till ert rum.

8/9

Ankomst: Söndagen 8/9

N

Paketet innehåller:

SPA
Föreläsning av Håkan
”Rosenfrossa”
Räksmörgås & Kaffe
1 glas mousserande vin
Snacksbuffé
3-rätters middag
Övernattning
Frukost

Pris:

Dubbelrum: 1745:- / pp
Gemak: från 2045:- / pp
Enkelrum: 1895:- / pp

100:- av varje sålt paket skänks denna söndag till Bröstcancerfonden

N

Begränsat antal platser:

OBS. Begränsat antal platser. Vid färre än 20 anmälda genomförs ej arrangemanget.

Innehåll

Dag 1:

14.00 – ”Rosor som Passion” Upplev en dag i Rosornas tecken! Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård,  kommer till Säröhus med massor av väldoftande Rosor. Mest Engelska Austinrosor. Ni får först njuta av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor. Efter föredraget har Håkan dukat upp en riktigt vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna kommer sedan att pryda middagsborden på kvällen. Ta gärna med några Rosor efter middagen till ert rum.  Se gärna mer på Håkans hemsida www.rosor.eu

15.30 – Incheckning på Ert rum

16.00 – Kaffe/Te och räksmörgås serveras i salongen och därefter har Ni fri tid att spendera i vår relaxavdelning (öppen till 23.00) och i vår vackra omgivning.

18.00-21.00 – Drink och snacksbuffé och därefter en trerätters middag med inspiration från rosenträdgården.  (Individuell bordsbokning)

Dag 2:

07.00-09.00 – Efter en god natts sömn avnjuts en härlig frukostbuffé och relaxavdelningen står till ert förfogande fram till utcheckning 12.00

SAMARBETSPARTNERS

I samarbete med Maleviks Rosenträdgård.

Jag började odlar rosor för ungefär 20 år sedan. Jag har lärt mig mycket om vad som krävs för att rosorna ska blomma flitigt och bli riktigt stora och vackra. Men fullärd blir man aldrig. Varje år planterar jag nya rosor och utökar samlingen lite. Det blommar från slutet av maj till mittten av november. Dessa fantastiska rosor! – Håkan  

Se gärna mer på Håkans hemsida www.rosor.eu

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90