5/9 ROSOR, ROSOR & ROSOR FÖR ALLA SINNEN!

En söndag med syn- doft- och smakupplevelser av allra högsta klass!

Upplev en dag i Rosornas tecken! Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård,  kommer tillbaka till Säröhus igen med massor av väldoftande Rosor. Mest Engelska Austinrosor. Ni får först njuta av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor. Efter föredraget har Håkan dukat upp en riktigt vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna kommer sedan att pryda middagsborden på kvällen.

BOKA HÄR:

N

Räksmörgås, föreläsning, mousserande vin & snacksbuffé, 3-rätters middag, logi, spa, frukost.

Innehåll

Dag 1:

13.00 – Kaffe/Te och räksmörgås serveras i salongen.

14.00 – ”Rosor som Passion” Upplev en dag i Rosornas tecken! Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård,  kommer till Säröhus med massor av väldoftande Rosor. Mest Engelska Austinrosor. Ni får först njuta av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor. Efter föredraget har Håkan dukat upp en riktigt vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna kommer sedan att pryda middagsborden på kvällen. Ta gärna med några Rosor efter middagen till ert rum.  Se gärna mer på Håkans hemsida www.rosor.eu

15.30 – Incheckning på Ert rum

16.00 – Kaffe/Te och kaka serveras i salongen

Fri tid att spendera i vår vackra omgivning eller om du bokat spatid innan middagen. (Kan även boka spatid på kvällen eller dagen efter.)

18.00-21.00 – Drink och snacksbuffé och därefter en trerätters middag med inspiration från rosenträdgården.  (Individuell bordsbokning)

Särö Källa SPA: 1 spaentré per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.

Dag 2:

07.00-09.00 – Efter en god natts sömn avnjuts en härlig frukostbuffé och relaxavdelningen står till ert förfogande fram till utcheckning 12.00

 

N

Pris: 1745:- pp i dubbelrum

N

Pris: 1895:- pp i enkelrum

SAMARBETSPARTNERS

I samarbete med Maleviks Rosenträdgård.

Jag började odlar rosor för ungefär 20 år sedan. Jag har lärt mig mycket om vad som krävs för att rosorna ska blomma flitigt och bli riktigt stora och vackra. Men fullärd blir man aldrig. Varje år planterar jag nya rosor och utökar samlingen lite. Det blommar från slutet av maj till mittten av november. Dessa fantastiska rosor! – Håkan  

Se gärna mer på Håkans hemsida www.rosor.eu

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen