IMG_8294
sommarbild
previous arrow
next arrow

Havsnära midsommarfirande på västkusten

På underbara Särö gör den naturnära känslan det svårt att inte känna sommarkänslan som vi alla vill åt. Välj att utforska våra fantastiska miljöer där hav & skog möts till fots genom att boka vårt vandringspaket med picknick. För dig som vill fira midsommar runt midsommarstången finns två alternativ. Bassängbacken på Särö eller en bilresa bort – Tjolöholms Slotts midsommarfirande.

Särö Bassängbacken:
På en gräsmatta med havsutsikt vid Bassängbacken firar säröbona midsommar. En tradition sedan många år. Dansen börjar vid 15.00.
Bra att veta: Ta med filt att sitta på. Picknick om så önskas. Promenadkarta finns i receptionen.

Tjolöholm Slott: Tjolöholms midsommarfirande har runt 5 000 st besökare under 23-24 juni. Gräsmattan framför det ståtliga slottet och dess vackra omgivningar är rena drömplatsen för genuin svensk midsommar. Festligheterna börjar midsommarafton kl 12 då barnattraktionerna drar igång. Kl 13 reses midsommarstången och sedan börjar dansen. Därutöver är det diverse uppträdanden där folkdans är ett måste en sådan här dag. För barnen är det väl sörjt med olika tivoliattraktioner, ponnyridning etc. För de äldre finns servering, lotterier med mera, om man nu inte föredrar att deltaga med barnen i dansen eller sitta på gräsmattan och bara titta på folklivet. Festligheterna fortsätter på midsommardagen.
Bra att veta: Ta med filt att sitta på. Det tilkommer en parkeringsavgift. Betalas via app.

Varmt välkomna till en somrig, genuin och mysig midsommar hos oss!

MIDSOMMARFIRANDEN

Midsommarfirande med allt vad västkusten har att erbjuda

Tjolöholm

Tag med barn och blomma, farmor och farfar, mormor och morfar, en filt att sitta på och upplev svensk midsommar när den är som bäst!

Särö

Dans runt midsommarstången i vackra omgivningarna i Särö.

Spapaket

Från 1580:- pp i Queenrum

Logi, spa, snacksbuffé, 3-rätters middag, frukost.

(Fre, lör & sön ingår 1 glas mousserande.)

Golfpaket

Från 2030:- pp Queenrum

Logi, spa, snacksbuffé, 3-rätters middag, frukost. 1 greenfee per person.

(Fre, lör & sön ingår 1 glas mousserande.)

Hotellogi

Från 1170:- pp Queenrum

Boka logi, spa, snacksbuffé och frukost vid havet. Du väljer antal nätter och därefter kan du boka till valfritt antal måltider.

Vandringspaket

Från 1680:- pp Queenrum

Logi, spa, snacksbuffé, 3-rätters middag, frukost, picknick inkl måltidsdryck och kaffe.

(Fre, lör & sön ingår 1 glas mousserande.)

SALTA BAD

Här kan du välja dina salta bad med stor variation. Strax nedanför Säröhus finner du Säröhus badbrygga och även en mindre strand som passar barnen. Via naturreservatet Västerskog så når du de vackra och populära sandstränderna Snäckestrand och Kalven. Här finner du också långa sträckor av berg och klippor som är utmärkta att ta sig ett dopp ifrån.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.