jul2015_191
julgranen
julklapp
tradgards-ljusl
vinter_2
vinter_3
previous arrow
next arrow

Weekendpaket & Spapaket på västkusten

Kliv in i värmen. Granen står sig hög i vår lobby, doften av glögg och tonerna av julmusik kittlar dina sinnen när du går upp för marmortrappan.  Lämna väskan på rummet, och njut av ledigheten.

Spapaket med julsupé
Njut av en 3-rätters julinspirerad meny. Först serveras ett traditionellt förrättsjulbord med sill och kallskuret som hör julen till. Därefter serveras en julinspirerad varmrätt till bordet. När maten sjunkit undan är det dags för kaffet och ett dignande dessert- och godisbord.

Aktuella ankomstdatum: 22 nov – 21 dec 2021

BOKA HÄR:

Så här ser din vistelse ut

  • Du anländer på eftermiddag och checkar in på ditt rum.
  • Incheckning från 15.00.
  • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
  • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad. Under rådande omständigheter bokar du en spatid för att alla skall kunna hålla avstånd.
  • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
  • Våra tomtenissarna finns på plats under lördagarna. De har en pysselstuga för barnen och innan middagen dansar unga som gamla runt granen.
  • Innan middagen bjuder vi på pepparkaka och glögg.
  • Dagen avslutas med en 3-rätters julsupé med ett dignande dessert och godisbord.
  • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
  • Utcheckning fram till 12.00.
p

Bokar du flera nätter spapaket så ger vi dig 300:- rabatt per vuxen betalande.

BARN PÅ JULWEEKEND

Våra kära barn är dem vi gärna delar våra härliga semesterdagar med, och självklart är de varmt välkomna till oss på Säröhus Konferenshotell. Barnen behöver också en välbehövlig paus från vardagens stress och ett familjeäventyr att se fram emot.

Bad

Vår relaxavdelning Särö Källa har blivit en riktig favorit hos både stora och små. Här finns plats för många mysiga stunder. Efter några års erfarenhet av relaxavdelning har vi valt att styra åldersgränsen så att alla skall få det riktigt bra och trivas.

p

Läs mer om åldersgränsen här

Mat

Framåt kvällen är det dags för en 3-rätters supé i vår matsal med hänförande havsutsikt. Till barnen serveras samma meny som till de vuxna om så önskas annars finns vår barnbuffé med 2 olika middags alternativ.

Barnpris

Våra barnpriser gäller för de barn som bor i extrabädd i dubbelrum med två betalande vuxna. Är man i stället 1 vuxen i dubbelrummet så räknas det äldsta barnet som vuxen men får 300:- rabatt, de övriga barnen betalar för extrabädd. Enkelrum med extrabädd finns ej men vill 1 förälder dela enkelbädd, 120 cm, med 1 litet barn så gäller extrabäddspris för barnet.
1-5 år: 200:- / 6-12 år: 470:- / 13-18 år: 735:-

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.