https://www.juliochang.com
20221220_075204431_iOS
https://www.juliochang.com
vinter_3
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
julklapp
https://www.juliochang.com
WEB54
previous arrow
next arrow

Spapaket med julbord på västkusten

Kliv in i värmen. Granen står pyntad i vår lobby, doften av glögg och tonerna av julmusik kittlar dina sinnen när du går upp för marmortrappan.  Lämna väskan på rummet, och njut av ledigheten.

Spapaket med julmat
Njut av julens alla smaker. Först serveras ett traditionellt förrättsjulbord med sill och kallskuret som hör julen till. Därefter julens varma mat. När maten sjunkit undan är det dags för kaffet och ett dignande dessert- och godisbord.

BOKA HÄR:

Så här ser din vistelse ut

  • Du anländer på eftermiddag och checkar in på ditt rum.
  • Incheckning från 15.00.
  • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
  • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad. 1 spaentré pp per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
  • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
  • Våra tomtenissarna finns på plats under lördagarna. De har en pysselstuga för barnen och innan middagen dansar unga som gamla runt granen.
  • Innan julbordet bjuder vi på pepparkaka och glögg.
  • Middag med julsmaker samt ett dignande dessert och godisbord.
  • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
  • Utcheckning fram till 12.00.

Stannar du 2 nätter?
Vi återkommer med meny för om du stannar 2 nätter inom kort!

BARN PÅ JULWEEKEND

Våra kära barn är dem vi gärna delar våra härliga semesterdagar med, och självklart är de varmt välkomna till oss på Säröhus Konferenshotell. Barnen behöver också en välbehövlig paus från vardagens stress och ett familjeäventyr att se fram emot.

Bad

Vår relaxavdelning Särö Källa har blivit en riktig favorit hos både stora och små. Här finns plats för många mysiga stunder. Efter några års erfarenhet av relaxavdelning har vi valt att styra åldersgränsen så att alla skall få det riktigt bra och trivas.

Kundklubb

Som medlem får du 100:- i rabatt per bokat rum. Du får även 1 stämpel per bokat rum - 4 stämplar inom 2 år genererar ett presentkort. Är du inte redan medlem? Det blir du enkelt i vår onlinebokning.

Mat

Njut av julens alla smaker. Först serveras ett traditionellt förrättsjulbord med sill och kallskuret som hör julen till. Därefter julens varma mat. Mer info om konceptet kommer snart…. När maten sjunkit undan är det dags för kaffet och ett dignande dessert- och godisbord.

Barnpris

Våra barnpriser gäller för de barn som bor i extrabädd i dubbelrum med två betalande vuxna. Är man i stället 1 vuxen i dubbelrummet så räknas det äldsta barnet som vuxen men får 300:- rabatt, de övriga barnen betalar för extrabädd.
0-1 år Gratis / 2-5 år 600:- / 6-12 år: 905:- / 13-18 år: 1205:-

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen