jul2015_191
julklapp
tradgards-ljusl
vinter_2
vinter_3
WEB48
WEB54
previous arrow
next arrow

Julfest för hela gänget

Samla din grupp efter lunch i en av våra vackra konferenslokaler.  I lokalen finns det kaffe, bullar och pepparkakor samt frukt och vatten.

Ni disponerar sedan lokalen fritt för årets sista möte, men kanske också för att t.ex. dela ut julklappar eller lägga till någon av de trevliga aktiviteter som du ser i länken här nedan.

Avslutar gör ni sedan tillsammans med glögg och ett klassiskt julbord med alla favoriterna vid 17-tiden.

En skön känsla kommer att följa er in i ledigheten och inför nästa års uppstart. Ett år som vi hoppas kommer att bli ett av Era bästa år, där all lagrad kreativitet och längtan efter varandra kommer få chansen att blomma ut!

Varmt Välkomna!

JULFEST

Innehåll

  • Konferenslokal
  • Kaffe, bulle, frukt och vatten
  • Glögg och Pepparkaka
  • Julbord. Först serveras ett traditionellt förrättsjulbord med sill och kallskuret som hör julen till. Därefter serveras julens alla varma favoriter på buffé. När maten sjunkit undan är det dags för kaffet och ett dignande dessert- och godisbord.

Pris: 915:-/person

Dryckespaket
Uppgradera konferenspaketet med ett dryckespaket. 1 glas till förrätt och 1 glas till varmrätt. Öl/Vin eller alkoholfritt alternativ.
195:- per person.
(Paketet måste väljas vid bokningstillfället, och avse hela gruppen, för att omfattas av det förmånliga priset).

Moms tillkommer på priserna ovan.

En julig aktivitet

Under jul erbjuder vi ”extra juliga” aktiviteter  såsom Pepparkaksbygge, Klappjakten, Mingel jingel och Christmas Quiz mfl.

Passa på att tillsammans med gruppen skapa en minnesvärd stund.

På vår hemsida hitta du ytterligare trevliga förslag som funkar året om.

Behöver ni skjuts?

Kanske är gemensam skjuts bästa alternativet för Er? Vi har ett samarbete med Leja Touring som erbjuder bussar av högsta kvalité och av senaste årsmodellerna. Bussarna är av Euro 6 klass vilket innebär den högsta möjliga miljöklassningen av turistbussar.

Kontakta oss för offert!

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.