höstlov
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
spa-hotell
skog
slide-hotelbed-goteborg
naturreservat
solnedgang
v.44 (3)
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
https://www.juliochang.com
solnedgang
previous arrow
next arrow

Höstlov med spa vid havet nära Göteborg

Ta med barnen på en härlig hotellvistelse med spa och en massa skojigheter på höstlovet! Både Göteborg, Kungsbacka och här på hotellet, har vi laddat för ett härligt höstlov. Vad sägs tex om halloweenjakt på Särö, bio i vår filmsal eller Halloween på Liseberg. Här finns även pingis, biljard och utomhusgym.

Varmt välkommen till oss!

Kundklubb

Som medlem får du 100:- i rabatt per bokat rum. Du får även 1 stämpel per bokat rum – 4 stämplar inom 2 år genererar ett presentkort. Är du inte redan medlem? Det blir du enkelt i vår onlinebokning.

BOKA HÄR

SPAPAKET UNDER HÖSTLOVET

 • Du anländer på eftermiddag och checkar in på ditt rum.
 • Incheckning från 15.00.
 • Badrock, tofflor och poolhandduk finns på rummet.
 • Vår relaxavdelning Särö Källa står öppen från morgon till sen kväll och där bjuds på skrubb, krämer, ansiktsmasker, varma bad och salta fotbad.
 • 1 spaentré pp per bokat dygn ingår. Kan infalla på ankomst eller avresedagen. I mån av plats kan mer tid bokas på hotellet.
 • I relaxen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt.
 • Kom gärna till baren innan middag, här bjuds på snacksbuffé innan maten. (På fre-sön ingår ett glas mousserande vin innan maten för Er som beställt vår 3-rätters meny.)
 • Dagen avslutas sedan med en 3-rätters supé och kaffe i vår restaurang. Menyn har valts ut av vår kock.
 • Morgonen därpå väntar en fantastisk frukostbuffé.
 • Utcheckning fram till 12.00.
 • Du har som boende gäst hos oss 10% rabatt på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Kanske en tur förbi på vägen hem?

AKTIVITETER:

Halloweenjakt

Gå på en busig skattjakt – vid målet väntar godiset!

Filmvisning

Klockan 19.30 samt 21.15 visas film i aulan. Från den 28/10 till den 2/11.

Pingis

Biljard

Spa

HÖSTLOV FÖR BARN

Innehåll

Våra kära barn är dem vi gärna delar vårt höstlov med, och självklart är de varmt välkomna till oss på Säröhus Konferenshotell. Barnen behöver också en välbehövlig paus från vardagens stress och ett familjeäventyr att se fram emot.

Bad

Vår relaxavdelning Särö Källa har blivit en riktig favorit hos både stora och små. Här finns plats för många mysiga stunder. Efter några års erfarenhet av relaxavdelning har vi valt att styra åldersgränsen så att alla skall få det riktigt bra och trivas.

Åldersgräns

På höstlovet kan det vara mycket barn som besöker oss. Vi rekommenderar därför att ni bokar er spatid i god tid innan ankomst. Kika gärna på länken vilka spatider ditt sällskap bäst.

BADROCK & POOLHANDDUK

Det finns badrock att låna samt tofflor att ta med hem, till de vuxna och barn över 10 år som är bokade i rummet. Till barn under 10 år ingår det poolhandduk. Vill man ha badrock så kan det vara bra att ta med sig detta hemifrån.

MAT

Framåt kvällen är det dags för en 3-rätters supé i vår matsal med hänförande havsutsikt. Till barnen serveras samma meny som till de vuxna om ni så önskar annars erbjuder vi några andra barnvänliga matalternativ.
Till efterrätt bjuds det på dessertbuffé med många olika goda mumsbitar och godis.

Barnpris

Våra barnpriser gäller för de barn som bor i extrabädd i dubbelrum med två betalande vuxna. Är man i stället 1 vuxen i dubbelrummet så räknas det äldsta barnet som vuxen men får 300:- rabatt, de övriga barnen betalar för extrabädd.
1-5 år: 600:- / 6-12 år: 905:- / 13-17 år: 1205:-

AKTIVITETER I NÄROMRÅDET

Liseberg

20 min med bil

Göteborg

Stort utbud av aktiviteter

Kungsbacka

15 min med bil

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: 031-93 60 90
Fax: 031-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

NYHETSBREV

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.

Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.
Växelbyte
Idag den 25 mars byter vi växel i receptionen och kan inte ta emot samtal. Maila gärna oss på mail@sarohus.se under tiden så hjälper vi Er den vägen. Med vänlig hälsning Receptionen