previous arrow
next arrow
Slider

Månadsmenyer

FEBRUARI 2019 V. 6-9

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG

  • Förrätt: Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla
  • Varmrätt: Buljongkokt  kalvfilé med potatis- & palsternackspuré,  pepparsås serveras med äppelsalsa
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Rödbetssoppa med chèvreost
  • Varmrätt: Halstrad helleflundra med savoykål, hasselbackspotatis samt rödvinssky
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Jordärtskockssoppa med sidfläsk
  • Varmrätt: Heltekt Oxfilé serveras med klyftpotatis, tryffelbearnaise samt bakad tomat och broccoli
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

MARS 2019 V. 10-13

MÅNDAG, ONSDAG

  • Förrätt: Potatis- & purjölökssoppa med prosciuttochips samt friterad rotselleri
  • Varmrätt: Fasanbröst serveras med whiskysås, stallbackspotatis, frästa grönsaker samt syltade kantareller
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Broccoli- & smörbönssoppa med fetaost samt rostade hasselnötter
  • Varmrätt: Heltekt Oxfilé serveras med klyftpotatis, tryffelbearnaise samt bakad tomat och rostade morötter
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

FREDAG

  • Förrätt: Carpaccio serveras med syltad rödlök, dijonsenap, ruccola, grana padano, rostade pinjenötter och pepparrotscrème
  • Varmrätt: Fasanbröst serveras med whiskysås, stallbackspotatis, frästa grönsaker samt syltade kantareller
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Rödbetssoppa med chevreost
  • Varmrätt: Halstrad helleflundra serveras med savoykål, potatis samt rödvinssky
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

APRIL 2019 V. 14-17

MÅNDAG, ONSDAG

  • Förrätt: Räksoppa med vannameiräka
  • Varmrätt: Mango chutney grillad kummel serveras med vitlöksduchesse på en bädd med mangosalsa
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Soppa på gulbeta och morot med räkor, chipottle samt koriander
  • Varmrätt: Lammytterfilé serveras med messmörsås, skogschampinjon, lingonsalsa och klyftpotatis
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

FREDAG

  • Förrätt: Italiensk tallrik med procuttoskinka och talleggioost
  • Varmrätt: Mango chutney grillad kummel serveras med vitlöksduchessepotatis på en bädd med mangosalsa
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Broccoli- & smörbönsoppa med fetaost samt rostade hasselnötter
  • Varmrätt: Helstekt oxfilé serveras med klyftpotatis, tryffelbearnaise, bakad tomathalva samt rostade morötter
  • Dessertbuffé: Fyra sorters tårta, godis, ostbricka samt kaffe.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90