previous arrow
next arrow
Slider

Månadsmenyer

MARS V. 10-13

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Fänkåkssoppa serveras med räkor
  • Varmrätt: Helstekt oxfilé serveras med rödvinsås, potatis och rödbetskaka
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Linssoppa toppad med rostade hasselnötter och fetaost
  • Varmrätt: Sotad hälleflundra serveras med apelsinsås och potatiscocotte
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Vichyssoise (potatis & purjolöksoppa) toppad med löjrom och kantareller
  • Varmrätt: Confitterat anklår serveras med grönpepparsås och pomme dushess 
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Blomkålsoppa med halstrad pilgrimsmussla
  • Varmrätt: Buljongkokt kalvfilé med senap- och dragonsås samt pomme chateau
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

APRIL V. 14-17

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Moules marinières
  • Varmrätt: Buljongkokt kalvfilé med senap och dagonsås, pommes chateu, rostad palsternacka med soltorkad tomat och getost
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla
  • Varmrätt: Sotad Kummel serveras med mörk dillsås samt örtslungad kokt potatis
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Morot- och gulbetssoppa serveras med chipotle räkor och koriander
  • Varmrätt: Ingefärsglaserad lammytterfilé serveras med messmörssås och bakad potatishalva
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Kokosdoftande linssoppa med rostade hasselnötter och fetaost
  • Varmrätt: Helstekt oxfilé provencale med rödvinsås samt spenat- och potatispaj
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

Påskmeny

SKÄRTORSDAGEN

  • Förrätt: Moules marinières
  • Varmrätt: Buljongkokt kalvfilé med senap och dagonsås, pommes chateu, rostad palsternacka med soltorkad tomat och getost
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

LÅNGFREDAGEN

  • Förrätt: Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla
  • Varmrätt: Pocherad lax serveras med vittvinsås samt örtslungad kokt potatis
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

PÅSKAFTON

  • Påskbuffé: Påskens alla favoriter, både varma och kalla.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

PÅSKDAGEN

  • Förrätt: Kokosdoftande linssoppa med rostade hasselnötter och fetaost
  • Varmrätt: Lammytterfilé med messmörsås, bakad potatishalva samt skogschampinjon
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ANNANDAG PÅSK

  • Förrätt: Moules marinieres
  • Varmrätt: Buljongkokt kalvfilé med senap- och dagonsås, pommes chateu, rostad palsternacka med soltorkad tomat och getost
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.