previous arrow
next arrow
Slider

Månadsmenyer

OKTOBER V. 40-43

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Jordärtskockssoppa med rökt lax
  • Varmrätt: Ankbröst serveras med mustig hallonsåssamt pommes Anna och skogschampinjoner.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Karl-Johansvampsoppa med purjolök och pumpafrön
  • Varmrätt: Röding serveras med pepparotsås, palsternackspuré samt knaperstekt sidfläsk och bakad tomathalva.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Hummersoppa med örtcremé
  • Varmrätt: Hjortfilé med gorgonzolasås, pommes chateau och inlagda kantareller och äppleklyftor.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Fänkålssoppa med sidfläsk
  • Varmrätt: Helstekt oxfilé med pepparsås, bakad potatishalva, rostade rödbetor med chevreost och honung
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt

/Med reservation för eventuella ändringar.

NOVEMBER V. 44-47

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Moulé med rökta musslor
  • Varmrätt: Mangoglacerad pärlhönsfilé serveras med whiskeysås, stallbackspotatis samt lingonchutney och brysselkål.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Rödbetssoppa med kalvfrikadell och chevrécreme
  • Varmrätt: Färskostfylld rödtunga med hummersås och potatispuré, serveras med svamp och morot.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Pumpasoppa med rostade kikärtor, pumpakärnor och svartböna
  • Varmrätt: Älgytterfilé serveras med Karl-Johansvampsås, Pommes Chateau samt hjortron, persiljerot och svartkål.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Grön ärtsoppa med rökt lax
  • Varmrätt: Kalvinnerfilé med gorgonzolasås, bakad potatishalva och inlagda kantareller och äppleklyftor.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

DECEMBER V. 48-51

JULSUPÉ

  • Förrätt: Havets läckerheter samt den traditionella julskinkan. Buffén innehåller också veganska och vegetariska alternativ.
  • Varmrätt: Renfilé med glöggsås och potatis- & palsternackspuré serveras med syrad rödkål och hallänsk grönkål.
    Vegetariskt/Veganskt: Vildfärsbiff med potatis- & palsternackspure samt glöggsås, serveras med syrad rödkål och halländsk grönkål.
  • Dessertbuffé: Julens favoriter, ostbricka och julgodis samt kökets veganska julfavoriter.

ALTERNATIV MENY (NATT 2)

  • Förrätt: Havets läckerheter samt den traditionella julskinkan. Buffén innehåller också veganska och vegetariska alternativ.
  • Varmrätt: Örtbakad torskrygg med baconströssel serveras med smörslungad potatis samt senapssås och lingon.
    Vegetariskt/Veganskt: Rödbetsbiff med pommes chataeu och pepparotssås.
  • Dessertbuffé: Julens favoriter, ostbricka och julgodis samt kökets veganska julfavoriter.
Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90