previous arrow
next arrow
Slider

Månadsmenyer

JUNI, JULI & AUG V. 23-34

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Moules à la crème på rökta musslor
  • Varmrätt: Ljummen buljongkokt kalvfilé toppade med jordgubbssalsa serveras med rosmarinssås samt spenat- & potatispaj.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Fänkålssoppa
  • Varmrätt: Sotad röding toppad av friterad wanameiräka & forellrom serveras med parmesansås samt örtslungad potatis.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Vit sparrissoppa toppad med bacon
  • Varmrätt: Oxfilé Provencale serveras med rödvinssås och pomme chateau samt sommarens morötter
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla
  • Varmrätt: Lammfilé med messmörsås och stallbackspotatis
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.