matsal_hav
kock
slide-sarohus_kvall_webb-2
hotell-restaurang
hotel-sarohus
konferens_skaldjur
previous arrow
next arrow

Månadsmenyer

Vår meny serveras till alla våra gäster som bokat boendepaket med 3-rätters middag.
Önskar du boka middag på plats på hotellet i efterhand så kan du under vardagarna boka valfritt antal rätter av menyn. Under helg (fre, lör & sön) så säljer vi endast 3-rätters i matsalen.
Är 3-rätters middag inte något för dig? Då har vi en salongsmeny som serveras i salongen samt baren. Den behöver ej förbeställas.

Vecka 37-46

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Karl-Johansvampsoppa toppad med kallrökt lax samt västerbottenflarn
  • Varmrätt: Helstekt viltfilé, toppad med rårörda lingon serveras med rödvinsås samt tryffeldoftande jordärtskocksmos, kvibillepäron och brysselkål
    toppat med rostade pinjenötter
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Fänkålssoppa med västerbottenflarn, rostad mandel och chevresmulor
  • Varmrätt: Pocherad röding, napperad med hollandaise toppad med löjrom, serveras med potatispuré, rostade rödbetor, friterad grönkål samt hollandaisesås
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Hummersoppa toppad med havets frukter och västerbottenflarn
  • Varmrätt: Buljongkokt kalvfilé toppad med frästa kantareller serveras med whiskysås
    samt potatisgratäng, kvibillepäron och broccoli
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla och västerbottenflarn
  • Varmrätt: Apelsinglaserat ankbröst serverast med pomme chateau, suger snaps samt apelsinsås
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

Vecka 47-51

JUELNS MENY – ANKOMSTDAGEN

  • Julens förrättsbuffé: Julens alla läckerheter såsom sill, lax, skinka och mycket mer!
  • Varmrätt: Renfilé serveras med rödkål och glöggsås samt västerbottenpotatis.
  • Julens dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

JULENS MENY – DAG 2

  • Julens förrättsbuffé: Julens alla läckerheter såsom sill, lax, skinka och mycket mer!
  • Varmrätt: Rödning serveras med dillslungad potatis, parmesansås samt brysselkål.
  • Julens dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

JULENS VEGETARISK MENY*

  • Julens förrättsbuffé: Gnistrande isklädd buffé med vegetariska alternativ.
  • Varmrätt: Kantarellbiff serveras med västerbottenpotatis samt rödvinsås och brysselkål.
  • Julens dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

* Veganskt alternativ finns.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.
Världen är upp och ner!
Gällande direktiven från myndigheterna år att vi måste avsluta all servering senast 20.00 och att samtliga ytor nu måste vara utrymda senast 20.30. Det gäller även spaavdelningen. Vår roomservicemeny är tillgänglig fram till 22.00. Mat, dryck & godis! Ingen serveringsavgift i pandemitider. Välkomna!
Sommarrabatt 20%
Passa på att boka 4-7 dagar vid havet i sommar. Vi erbjuder 20% rabatt om bokningen genomförs innan den 9 maj. Gäller ankomst mellan 10 juni – 15 augusti.