previous arrow
next arrow
Slider

Månadsmenyer

DECEMBER V. 48-51

JULSUPÉ

  • Förrätt: Havets läckerheter samt den traditionella julskinkan. Buffén innehåller också veganska och vegetariska alternativ.
  • Varmrätt: Renfilé med glöggsås och potatis- & palsternackspuré serveras med syrad rödkål och hallänsk grönkål.
    Vegetariskt/Veganskt: Vildfärsbiff med potatis- & palsternackspure samt glöggsås, serveras med syrad rödkål och halländsk grönkål.
  • Dessertbuffé: Julens favoriter, ostbricka och julgodis samt kökets veganska julfavoriter.

ALTERNATIV MENY (NATT 2)

  • Förrätt: Havets läckerheter samt den traditionella julskinkan. Buffén innehåller också veganska och vegetariska alternativ.
  • Varmrätt: Örtbakad torskrygg med baconströssel serveras med smörslungad potatis samt senapssås och lingon.
    Vegetariskt/Veganskt: Rödbetsbiff med pommes chataeu och pepparotssås.
  • Dessertbuffé: Julens favoriter, ostbricka och julgodis samt kökets veganska julfavoriter.

JANUARI V. 1-5

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Creme ninon med räkcreme
  • Varmrätt: Viltkött med rostade rotfrukter samt grönpepparsås med enbär. Picklade enbär, romanesco, friterad camenbert.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Jordärtskoksoppa med parmaflakes
  • Varmrätt: Sotad torskrygg, duchesspotatis med vitlök samt mörk dillsås serveras med grönkål och örtrostade rödbetor
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Räksoppa med rostad lökcreme
  • Varmrätt: Helstekt oxfilé, stallbackspotatis med rostad paprika samt tryffelbearnaise serveras med timjanrostad broccoli och bakad tomathalva med ädelost
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Moulé med rökta musslor
  • Varmrätt: Fågel serveras med rostad riven potatis samt kantarellsås samt svartrot och syltad rödlök.
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

FEBRUARI V. 6-9

MÅNDAG, TORSDAG

  • Förrätt: Rödbetsoppa med chevrécreme
  • Varmrätt: Hjortfilé med pommes chateu samt gorgonzolasås serveras med inlagda skogschampinjoner, fräst pärllök och äppleklyftor
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

TISDAG, FREDAG

  • Förrätt: Svampsoppa med rökt lax
  • Varmrätt: Sotad röding, potatispuré samt calvadossås serveras med savoykål, tryffelcreme och tångpärlor med citrus
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

ONSDAG, LÖRDAG

  • Förrätt: Blomkålssoppa med pilgrimsmussla
  • Varmrätt: Buljongkokt kalvfilé, stallbackspotatis samt sneap- och dragonsås serveras med äpplechutney och rostad broccoli
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

SÖNDAG

  • Förrätt: Jordärtskoksoppa med sidfläsk
  • Varmrätt: Helstekt oxfilé, pommes chateu samt tryffelbearnaise serveras med svartrot och bakad tomathalva med ädelost
  • Dessertbuffé: Kockens val av dessert, godis, ostbricka samt kaffe.

/Med reservation för eventuella ändringar.

Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90