NATURNÄRA
SPAHOTELL MITT I NATUREN. SKOG & HAV
previous arrow
next arrow
Slider

Temadagar 2019

Under utvalda Söndagar och röda dagar bjuder vi in till extra spännande temahelger på Särö. Så hitta din favorit. Vi bjuder på allt från rosor, rom, choklad, öl, båtturer, grillning, träning och inspiration mm. Frågan är: Vem tar du med dig?

Mars

31/3 Goda drycker & Chokladprovning

Ett härligt sätt att tillbringa en kylig söndagseftermiddag i mars. Vi provar choklad, vin och rom av olika ursprung och får också prova på att tillverka en pralin. Våra duktiga provare guidar oss tillsammans över flera kontinenter. Därefter njuter ni av middag, spa & övernattning.

MAJ

1/5 Grill- & Vin

Nu är det hög tid att drömma om långa härliga sommarkvällar vid grillen. Låt oss locka med föreläsning, tips och smakprov inför våren och sommarens grillkvällar. Samt en vinprovning med trevliga vinförslag till grillen. Vi njuter av grillad mat, övernattning & spa.

19/5 Ostron & Bubbel

Vi provar flera sorters bubbel tillsammans med utvalda ostron tillsammans med våra duktiga samarbetspartners. Vi kommer också bli serverade andra små trevliga tilltugg från havet så att det blir en lagom liten eftermiddagsfika. Därefter njuter vi av spa, middag & logi.

Juni

9/6 Hälsoboost

Den coola Hollywood-ptn och äventyraren Nick Söderblom kommer till oss. Han kommer både att dela med sig av sin gripande story men också ge sina bästa tips för en hållbar hälsa och kropp – inifrån och ut. Och så klart en inblick i Robinson, där Nick medverkade.

Augusti

25-27/8 Skaldjur och Äventyr på havet!

Vi bjuder in till en maxad helg där du kan uppleva Särös vackra naturreservat, spaavdelning, god mat men också sköna båtturer i skärgården bland djur & natur, lunch, Taubes Vinga och skaldjursbuffé. Det bästa av två världar. Så häng med på ett 3 dagars äventyr.

September

8/9 En explosion av rosor

Håkan Gidestrand från Maleviks Rosenträdgård inspirerar med fantastiska, väldoftande rosor! Först föredrag och sedan Rosenprovning. Vi har nog ingen annan flerårig växt som ger oss blomning och fin doft under så lång tid på året som just rosorna.

Oktober

?/10 Tema kommer

Oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober oktober 

November

?/11 Tema kommer

November november november november november november november november november november november november november november november november november november november november 

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90
Coronavirus
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Säkerheten och tryggheten för våra gäster och medarbetare är alltid vår högsta prioritet.