previous arrow
next arrow
Slider

Temadagar 2019

Under utvalda Söndagar och röda dagar bjuder vi in till extra spännande temahelger på Särö. Så hitta din favorit. Vi bjuder på allt från rosor, rom, choklad, öl, båtturer, grillning, träning och inspiration mm. Frågan är: Vem tar du med dig?

Missa inte heller vår Medlemsklubb som du kan anmäla dig till längst ner på vår hemsida. Där är du först med att ta del av erbjudanden, rabatter samt nyheter. Hoppas du vill hänga med på vår resa!

SEPTEMBER

8/9 Rosor som passion

Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård,  kommer till Särö. Njut av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor. Efter föredraget har Håkan dukat upp en riktigt vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna kommer sedan att pryda middagsborden på kvällen. Ta gärna med några Rosor efter middagen till ert rum.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90