previous arrow
next arrow
Slider

Temadagar 2019

Under utvalda Söndagar och röda dagar bjuder vi in till extra spännande temahelger på Särö. Så hitta din favorit. Vi bjuder på allt från rosor, rom, choklad, öl, båtturer, grillning, träning och inspiration mm. Frågan är: Vem tar du med dig?

Missa inte heller vår Medlemsklubb som du kan anmäla dig till längst ner på vår hemsida. Där är du först med att ta del av erbjudanden, rabatter samt nyheter. Hoppas du vill hänga med på vår resa!

Mars

31/3 Rom- Vin & Chokladprovning

Ett härligt sätt att tillbringa en kylig söndagseftermiddag i mars. Vi provar choklad, vin och rom av olika ursprung. Våra duktiga provare guidar oss tillsammans över flera kontinenter. Därefter njuter ni av middag, spa & övernattning.

Maj

1/5 Grillning & Vinprovning

Nu är det hög tid att drömma om långa härliga sommarkvällar vid grillen. Låt oss locka med föreläsning, tips och grillmat inför våren och sommarens grillkvällar med Ulrik Lindelöv och ZiggeBBQ båda flerfaldiga medaljörer i grillning. Samt en vinprovning med trevliga vinförslag till grillen. Vi njuter alla tillsammans av grillad mat, vinprovning, 3-rätters middag med vinpaket, övernattning & spa mm.

12/5 Ostron & Bubbel

Lär er hur ni bäst njuter av havets läckra ostron med välsmakande drycker. Den här upplevelsen släcker både kunskapstörsten och mättar ostronaptiten. Kom och njut av vår vackra skärgård och läckra smaker denna härliga vårmånad. 

JUNI

9/6 Hälsoboost med PT Nick

I juni kommer den här coola Hollywood-ptn och äventyraren Nick Söderblom till Särö. Han kommer både att dela med sig av sin gripande story men också ge sina bästa tips för en hållbar hälsa och kropp – inifrån och ut. Och så klart en inblick i Robinson, där Nick delar med sig lite hemligheter om hur de var att deltaga som utmanare.

AUGUSTI

25-27/8 Båtturer, Vinga & Skaldjur

Vi bjuder in till ett spännande äventyr i 3 dagar där du kan uppleva Särös vackra naturreservat, spaavdelning, god mat men också njuta av sköna båtturer i skärgården. Adventure Särö tar Er ut med RIB-båt och guidar Er världsvant i vår fantastiska skärgård bland djur & natur. Det bjuds på lunch, skaldjursbuffé och dryck. Ni upptäcker Taubes Vinga. Helt enkelt det bästa av två världar.

SEPTEMBER

8/9 Rosor som passion

Rosenkungen Håkan Gidestrand, från Maleviks Rosenträdgård,  kommer till Särö. Njut av ett inspirerande föredrag av Håkan, där alla får svar på sina frågor. Efter föredraget har Håkan dukat upp en riktigt vacker ”Rosenfrossa”. Vi får alla gå runt och njuta av färger, former och dofter. Rosorna kommer sedan att pryda middagsborden på kvällen. Ta gärna med några Rosor efter middagen till ert rum.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90