HÄLSOBOOST
Med Hollywood-ptn och äventyraren Nick Söderblom
Slider

9/6 HÄLSOBOOST MED NICK

Den 9/6 kommer den här coola Hollywood-ptn och äventyraren Nick Söderblom till oss här på Säröhus. Han kommer både att dela med sig av sin gripande story men också ge sina bästa tips för en hållbar hälsa och kropp – inifrån och ut. Och så klart en inblick i Robinson, där Nick delar med sig lite hemligheter om hur de var att deltaga som utmanare. Nick är en otroligt ödmjuk och varm person med ett stort hjärta. Hans äventyrslust, mod och syn på livet inspirerar!

SPAPAKET 9/6

Ankomst: Söndagen 9/6

N

Paketet innehåller:

SPA
Föreläsning av Nick Söderblom
Smoothie, nötter mm.
Träningspass med Nick
1 glas mousserande vin
Snacksbuffé
3-rätters middag
Övernattning
Morgonyoga med Nick
Morgonshot
Frukost

Pris:

Dubbelrum: från 1960:- / pp
Gemak: från 2260:- / pp
Enkelrum: 2110:- / pp

N

Begränsat antal platser:

OBS. Begränsat antal platser. Vid färre än 20 anmälda genomförs ej arrangemanget.

Innehåll

Dag 1

  • 14. 00 – 15.30 – Föreläsning. Nick kommer både att dela med sig av sin gripande story men också ge sina bästa tips för en hållbar hälsa och kropp – inifrån och ut. Och så klart en inblick i Robinson, där Nick delar med sig lite hemligheter om hur det var att deltaga som utmanare.

    Vi bjuder på stärkande smoothies från Nicks egna recept samt frukt och nötter.

  • 15.00 – 16.00 – Incheckning på rum och ombyte till träningskläder anpassade för rådande väder.
  • 16.00 – 17.30 – Ut i skogen för att träna med naturens redskap. Nick anpassar sig efter var o ens nivå. Därefter fri tid för att njuta i relaxavdelningen eller bara slappa en stund (Relaxavdelningen är öppen 6.30-23.00)

  • 19.30 – Välkomstdrink och snacksbuffé. Idag bjuder vi på True Color Cava som hyllning till Prideveckan.  5:- /per flaska går till  Insamlingsstiftelsen Rengbågsfonden.
  • 20.00 – Gemensam trerättersmiddag där Nick deltar för fortsatt trevlig gemenskap, tips mm. Dryck tillkommer.

Dag 2
Efter en god natts sömn tar vi en liten stärkande morgonshot och kanske en kopp kaffe innan vi gemensamt ger oss ut i naturen för att hälsa dagen med lite yoga och stretching av musklerna vi använde under gårdagen.

Stärkta av den vackra morgonen återvänder vi sedan och njuter av en riktigt härlig hotellfrukost (07.00-09.00) och därefter har vi åter tillgång till den sköna relaxavdelningen fram till utcheckning klockan 12.00

Väljer man att stanna på den vackra Särön även under måndagen kan man beställa lunch från vår barmeny och ta härliga promenader på klipporna.

SAMARBETSPARTNERS

I samarbete med Nick Söderblom, PT och äventyrare.

Nick Söderblom är förmodligen mest känd för sitt glamorösa liv i Kalifornien där han gjort sitt namn som en av världens första personliga tränare, och har haft en mängd olika Hollywood-kändisar som kunder. Men bakom det glamorösa livets yta finns en gripande livshistoria om en tuff uppväxt med en pappa med missbruk, krossade drömmar och lågt självförtroende. En Nick Söderblom föreläsning är gripande, inspirerande, motiverande och underhållande – allt på samma gång. 

Under 2018 såg vi Nick tävla i TV-rutan i TV4:s program ”Robinson”. Och nu är det dags igen! Under våren 2019 kan ni följa hans äventyr i TV-rutan.

KONTAKT

SÄRÖHUS, Säröhusvägen 12
429 43 Särö
Telefon: +46 (0)31-93 60 90
Fax: +46 (0)31-93 61 85
E-mail: mail@sarohus.se

MEDLEMSKLUBB

För aktuella erbjudanden och nyheter så kan du välja att registrera din e-mailadress nedan!

Din e-mailadress sparas i vårt marknadsföringsverktyg för e-postutskick. Du kan avregistrera dig via en avregistreringslänk om så önskas.


Årets julklapp!
Vem gillar inte platta paket? Njut av en helg tillsammans eller ge bort en spavistelse. Just nu har vi rabatterat erbjudande på presentkort att ge bort i julklapp.
Website is under construction!
If you don´t find what you are looking for
give us a call: +46 (0)31-93 60 90